search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 10:03
MENU CLOSE

Πιτσιλής: Με κάρτα απευθείας μέσω TAXISnet και η πληρωμή ρυθμίσεων

31.03.2020 16:27
Πιτσιλής: Με κάρτα απευθείας μέσω TAXISnet και η πληρωμή ρυθμίσεων - Media

 

Σε απλοποίηση των διαδικασιών προχωρά η ΑΑΔΕ για την πληρωμή των οφειλών που έχουν ενταχθεί σε ρύθμιση και μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου θα μπορούν να πληρώνονται απευθείας μέσω TAXISnet με κάρτα

Στην ενημέρωση των συντακτών υγείας απο τον κ. Τσιόδρα και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιά συμμετείχε ο Διοικητής της ΑΑΔΕ κ. Πιτσιλής.

Ο κ. Πιτσιλής αναφέρθηκε στο φαινόμενο των πολιτών που σχημάτισαν ουρές έξω απο τις τράπεζες ώστε να πληρώσουν τις οφειλές τους προς τις ΔΟΥ.

Ο Διοικητής της ΑΑΔΕ ανέφερε ότι έγκαιρα εκδόθηκε η απόφαση για παράταση καταβολής των φορολογικών οφειλών ηλικίας άνω των 70 ετών και των ΑμεΑ.

Από τις 16 Μαρτίου όπως έκανε γνωστό όλες οι εφορίες λειτουργούν και εξυπηρετούν μόνο τηλεφωνικά και με email .

Ο κ Πιτσιλής τόνισε ότι η ΑΑΔΕ προχώρησε σε απλούστευση στην χρήση της τεχνολογίας και από χθες είναι διαθέσιμη η ηλεκτρονική ενημέρωση επιστροφών από το Δημόσιο.

Επίσης όπως αναφέρουν τα dikaiologitika.gr έκανε γνωστό ότι μέσα στο πρώτο 10ημερο Απριλίου θα δοθεί η δυνατότητα για πληρωμή των ρυθμισμένων οφειλών μέσω Τaxis με κάρτα.

Οι θετικές εξελίξεις που είχαν σημειωθεί κατά τη χρήση 2019 και ειδικά η σημαντική συρρίκνωση των πιστωτικών περιθωρίων των κυβερνητικών εκδόσεων του Ευρωπαϊκού Νότου, έχουν πλέον εν μέρει αναστραφεί λόγω των αρνητικών εξελίξεων που σχετίζονται με την πανδημία του ιού Covid-19. Εντούτοις, η ισχυρή κεφαλαιακή θέση της Εθνικής Ασφαλιστικής πριν από την έναρξη της πανδημίας, αλλά και οι πρόσφατες ενέργειες της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για συμμετοχή της Ελλάδας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης, έχουν μετριάσει τις επιπτώσεις στα ίδια κεφάλαια της Εταιρίας και προστατεύσει την κεφαλαιακή της θέση κατά την δύσκολη αυτή περίοδο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 10:02