search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 16:07
MENU CLOSE

Μάθιου Μακόναχι για κορωνοϊό: Είμαστε σε πόλεμο και οι γιατροί είναι στην πρώτη γραμμή – Ας τους βοηθήσουμε (Video)

01.04.2020 08:06
Μάθιου Μακόναχι για κορωνοϊό: Είμαστε σε πόλεμο και οι γιατροί είναι στην πρώτη γραμμή – Ας  τους βοηθήσουμε (Video) - Media

 

Πολλοί είναι οι διάσημοι που μέσω του διαδικτύου παροτρύνους τους υπόλοιπους να μείνουν σπίτι έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί το συντομότερο και με τις λιγότερες δυνατές απώλειες η πανδημία του κορωνοϊού. Ένας από αυτούς και ο Μάθιου Μακόναχι ο οποίος μέσα από το ένα βίντεο 30 δευτερολέπτων κάλεσε τον κόσμο να μείνει μέσα, τηρώντας με ευλάβεια τα μέτρα.

Το βίντεο που δημοσίευσε προβάλει μια μεγάλη αντίθεση. Από τη μία δείχνει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που εργάζεται και πασχίζει καθημερινά για τις ανθρώπινες ζωές και από την άλλη, την καθημερινότητα μας μέσα στο σπίτι. Παρουσιάζοντας δραστηριότητες, όπως η κηπουρική και η γυμναστική, αναφέρει πως έχουμε χρέος να #μένουμε_μέσα έτσι ώστε να συμβάλλουμε στον περιορισμό ενός ιού με τον οποίο -όπως χαρακτηριστικά λέει- είμαστε σε πόλεμο.

«Είμαστε σε πόλεμο με έναν ιό και το σύστημα υγείας με τους εργαζομένους στα νοσοκομεία βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, πολεμώντας την εξάπλωσή του κάθε ημέρα. Ας πάρουμε μέρος σε αυτή τη μάχη, μένοντας σπίτι. Με το να μένουμε σπίτι, δεν οπισθοχωρούμε. Αντίθετα, η παραμονή μας στο σπίτι είναι το πιο γενναίο και επιθετικό όπλο που έχουμε ενάντια στον εχθρό. Γιατί όταν μένουμε σπίτι, εξασφαλίζουμε ότι τα νοσοκομεία δεν θα γεμίσουν, δίνοντας χρόνο στο επιστημονικό προσωπικό να ανακαλύψει το εμβόλιο. Έτσι τον αντιμετωπίζουμε. Μείνετε σπίτι».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 16:07