search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:08
MENU CLOSE

Απίστευτες φωτογραφίας από γοριλάκι 3 εβδομάδων- Τα μαλλιά του είναι σαν σφουγγαρίστρα (Photos)

24.04.2020 14:24
Απίστευτες φωτογραφίας από γοριλάκι 3 εβδομάδων- Τα μαλλιά του είναι σαν σφουγγαρίστρα (Photos) - Media

 

Για τη φωτογράφο Kirsty Taylor ήταν όνειρο ζωής να φωτογραφίζει γορίλες στο φυσικό τους περιβάλλον. Και πριν λίγες ημέρες της παρουσιάστηκε μια ακόμη μεγαλύτερη ευκαιρία. Να φωτογραφίσει ένα μικρό γοριλάκι στην αγκαλιά της μητέρας του.


Καθώς η φωτογράφος ταξίδευε στο Εθνικό Πάρκο της Ρουάντα, οι ντόπιοι της είπαν πως σε κάποιο σημείο πρέπει να έχει γεννήσει μια θυληκιά γορίλας. Η Kirsty πήγε εκεί εφοδιασμένη με μπόλικη υπομονή και ανάμεσα στη ζούγκλα άρχισε να ψάχνει για το μικρό.


Το εντόπισε μαζί με τη μαμά του να κάθεται και να παίζει με τα κλαδιά ενός δέντρου. Με χίλιες προφυλάξεις πλησίασε και όταν η μητέρα συνειδητοποίησε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος η Kirsty πλησιάσε ακόμη περισσότερο και τράβηξε εκπληκτικές φωτογραφίες από το γοριλάκι.


«Στα 8 μου χρόνια ο πατέρας μου μου έκανε δώρο ένα βιβλίο με τον Ταρζάν. Από τότε ήθελα να έρθω πιο κοντά στους γορίλες και να τους φωτογραφίσω. Και τα κατάφερα. Το εκπληκτικό με τις φωτογραφίες που τράβηξα είναι τα μαλλιά του μωρού γορίλα που μοιάζουν σαν να έχει σφουγγαρίστρα στο κεφάλι» είπε η Kirsty Taylor.  

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:07