search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 23:27
MENU CLOSE

Τέλος για φέτος το «Your Face Sounds Familiar» (Video)

14.05.2020 08:49
Τέλος για φέτος το «Your Face Sounds Familiar» (Video) - Media

 

Οριστικό τέλος στην προβολή του δίνει, τελικά, το Your Face Sounds Familiar για τη φετινή χρονιά. Το επιτυχημένο σόου του ΑΝΤ1 μπαίνει στον πάγο λόγω κορωνοϊού. Παρά το γεγονός ότι είχε κυκλοφορήσει ότι θα επιστρέψει μαζί με τα υπόλοιπα τηλεοπτικά προγράμματα του σταθμό, κρίθηκε ότι είναι αδύνατο να κρατηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις στο συγκεκριμένο πρότζεκτ.

Την είδηση επιβεβαίωσε η παρουσιάστρια του σόου, Μαρία Μπεκατώρου, μιλώντας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά:

“Το YFSF δεν θα βγει στον αέρα, τα επόμενα επεισόδια. Δεν είναι μία είδηση που μας έκανε χαρούμενους, αλλά ήταν μονόδρομος αυτή η απόφαση γιατί δεν μπορούμε να κρατήσουμε αποστάσεις ασφαλείας. Είναι πάρα πολλοί άνθρωποι, για να γίνει μία μεταμόρφωση χρειάζονται ώρες να είναι πολλοί πάνω από ένα άτομο. Θα γινόταν μισή δουλειά. Δεν μπορεί να έρθει ο κόσμος να μας παρακολουθήσει από κοντά”.

“Μπαίνει μια άνω τελεία και από Σεπτέμβριο θα δούμε τι θα γίνει με το Your Face Sounds Familiar”, είπε μεταξύ άλλων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 23:27