search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.09.2025 04:24
MENU CLOSE

Φρίκη στην Ινδία: 14χρονη κατήγγειλε τον βιασμό της μέσα σε κέντρο θεραπείας για κορωνοϊό

25.07.2020 11:18
Ινδία- κορωνοϊός: Η χώρα ενέκρινε δύο εμβόλια, μεταξύ των οποίων αυτό της AstraZeneca - Media

 

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι ένα 14χρονο βιάστηκε σε κέντρο θεραπείας του κορωνοϊού στην Ινδία. 

Σύμφωνα με το CNNi, ο φερόμενος βιαστής της ανήλικης είναι ένας 19χρονος επίσης ασθενής στο κέντρο της πρωτεύουσας στο Νέο Δελχί. 

«Οι δύο τους δεν γνωρίζονταν πριν από το περιστατικό, ο βιασμός έλαβε χώρα σε απομονωμένο χώρο του κέντρου, ενώ ένας 20χρονος φίλος του δράστη είναι συνένοχος στο έγκλημα», δήλωσαν οι τοπικές αστυνομικές αρχές.

Ο ύποπτος και το θύμα διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και ήταν ασθενείς στο Κέντρο Φροντίδας Sardar Patel Covid 10.000 κρεβατιών στο Chhatarpur, στα νότια της πόλης.

Η οικογένεια του κοριτσιού κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

Το κορίτσι δήλωσε ακόμα ότι ο 20χρονος κατέγραψε το έγκλημα στο κινητό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν και βρίσκονται σε κρατικό νοσοκομείο υπό παρακολούθηση, καθώς υποβάλλονται σε θεραπεία για τον κορωνοϊό.

Το κορίτσι λαμβάνει θεραπεία σε άλλο κρατικό νοσοκομείο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.09.2025 02:56