search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 11:17
MENU CLOSE

Παντρεύτηκε στη Μύκονο η Εριέττα Κούρκουλου – Έφτασε με φουσκωτό (Video)

28.07.2020 16:28
Παντρεύτηκε στη Μύκονο η Εριέττα Κούρκουλου - Έφτασε με φουσκωτό (Video) - Media
 
Tα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε η Εριέττα Κούρκουλου με τον επιχειρηματία Βύρωνα Βασιλειάδη. Η λαμπερή τελετή πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι της παραλίας Αγράρι, στην κοσμοπολίτικη Μύκονο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι καλεσμένοι του ζευγαριού σε αυτή την τόσο ιδιαίτερη στιγμή της ζωής τους δεν ξεπέρασαν τους 120.

Οπως μεταδίδει το News2u.gr, Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση και Βύρωνας Βασιλειάδης έφτασαν στην εξέδρα που είναι στημένη στην παραλία με φουσκωτό σκάφος, καθώς η θαλαμηγός της οικογένειας βρίσκεται στα ανοιχτά.

Η κόρη της Μαριάννας Λάτση επέλεξε στη τόση ιδιαίτερη στιγμή της ζωής της να φορέσει δημιουργία του σχεδιαστή Vrettos Vrettakos, ενώ κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η κολλητή της φίλη, Μαριάννα και ο Βαγγέλης Τσουκαλάς. Στο προσκλητήριο ζητήθηκε από τους καλεσμένους αντί για δώρο γάμου να συμβάλλουν αν επιθυμούν στον οργανισμό «Save a greek stray», που μεριμνά για τα αδέσποτα ζωάκια. Πρόκειται για έναν οργανισμό με τον οποίο ασχολείται ενεργά η Εριέττα.
 
Το Mykonos Live TV εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα από τις ετοιμασίες για τη λαμπερή γαμήλια δεξίωση, αλλά και από τις πρόβες του τραγουδιστή Νίκου Οικονομόπουλου, ο οποίος θα αναλάβει τη διασκέδαση των προσκεκλημένων. Ήδη στον χώρο έχει στηθεί ένα εντυπωσιακότατο stage. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι περισσότεροι καλεσμένοι διαμένουν σε ξενοδοχείο στον Ορνό, ενώ όσοι φτάσουν με τα σκάφη τους θα αράξουν στον κόλπο του Αγραρίου.

Πηγή: ethnos.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 11:04