search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 05:10
MENU CLOSE

«Φωτιά και λαύρα» η Έλενα Ακρίτα για τη φωτιά στις Μυκήνες

31.08.2020 12:16
Νέα κόντρα Ακρίτα - Άδωνι για το Λονδίνο: «Περιμένω ή τα αποδεικτικά σου στοιχεία ή τη συγγνώμη σου» - Media

 

Με οργισμένο τρόπο σχολίασε η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα τις αντιδράσεις του υπουργείου Πολιτισμού για τη φωτιά στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών, καθώς η υπουργός Λίνα Μενδώνη ισχυρίστηκε ότι δεν υπήρξε ζημιά και ότι πλέον οι επισκέπτες απλώς θα βλέπουν «λίγο μαύρο στο χώμα».

Αρχικά, η Ε. Ακρίτα προσέφυγε στον Μπέρτολτ Μπρεχτ για να στηλιτεύσει τη στάση του ΥΠΠΟ, γράφοντας: «Μυκήνες Αύγουστος 2020. Σύμφωνα με το υπουργείο πολιτισμού… “Μια παρεξήγηση ήταν κι απ’ αυτήν θα καταστραφούμε”. Μπερτολντ Μπρέχτ. #πυρόσβεση_υπάρχει;».

 

Εν συνεχεία, σχολίασε δηκτικά τη στάση ελληνικών ΜΜΕ σχετικά με τη φωτιά, ανεβάζοντας ρεπορτάζ του Al Jazeera: «Καλά που έχουμε και το Αλ Τζαζίρα να μάς ενημερώνει τι γίνεται στον τόπο μας https://www.aljazeera.com/news/2020/08/fire-erupts-ancient-greek-site-mycenae-200830165758062.html #μυκήνες».

 

Τέλος, με ένα εξαιρετικά δηκτικό ποστ ελαχίστων λέξεων σημείωσε: «Τους Δελφούς και τα μάτια σας».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32