search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 11:14
MENU CLOSE

Στη Βουλή φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ τη φωτιά στις Μυκήνες

03.09.2020 18:25
Στη Βουλή φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ τη φωτιά στις Μυκήνες - Media

 

Μετά από την αποκάλυψη της ιστοσελίδας Libre των εγγράφων για τις εργασίες πυρασφάλειας στις Μυκήνες που άρχισαν μετά την πυρκαγιά, ο ΣΥΡΙΖΑ με τον τομεάρχη Πολιτισμού αναμένεται να φέρει το θέμα στη Βουλή. 

Συγκεκριμένα, ο τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρολιάκος δήλωσε: 

«Σύμφωνα με έγγραφα που ήρθαν σήμερα στην δημοσιότητα, το Υπουργείο Πολιτισμού αποφάσισε την εφαρμογή μέτρων πυρασφάλειας, ΜΕΤΑ τη φωτιά στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών. Και μάλιστα μόνο στην περιοχή της Αργολίδας. Και μάλιστα πολύ αργότερα από το σχετικό αίτημα της οικείας Εφορείας Αρχαιοτήτων.

Το υπουργείο δεν κατάφερε να διασώσει την υπόληψή του, παρ’ όλο που έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες που έκρυβαν το μέγεθος της καταστροφής. Η αλήθεια λάμπει και συνεχώς έρχονται νέες αποδείξεις στο φως.

Για να μην χάσουμε λοιπόν εντελώς το μπούσουλα με τα fake news, θα ζητήσουμε άμεσα την κατάθεση των σχετικών Εγγράφων στην Βουλή«, ανέφερε ο κ. Σκουρολιάκος. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 11:14