search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 14:23
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Πώς κατάφερε να μην κολλήσει ο Νίκος Παπαθανάσης

08.09.2020 06:08
Παπαθανάσης: Εντός της εβδομάδας και αναλόγως των κρουσμάτων η συζήτηση για το άνοιγμα των καταστημάτων - Media

 

Όσοι υπουργοί και υπηρεσιακοί παράγοντες ήταν παρόντες στη σύσκεψη της προηγούμενης Τετάρτης στο υπουργείο Ανάπτυξης με τον επενδυτή που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, ήταν βέβαιοι ότι αν υπήρχε κάποιος που αποκλείεται να την είχε «γλιτώσει», αυτός θα ήταν ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης.

Κι αυτό διότι, έτσι όπως είναι η διάταξη στο υπουργικό γραφείο του Άδωνι Γεωργιάδη, ο Παπαθανάσης καθόταν ακριβώς δίπλα στον εν λόγω υποψήφιο επενδυτή, σε μία συνάντηση που κράτησε ουκ ολίγη ώρα.

Κι όμως, ο Παπαθανάσης δεν κόλλησε τον κορωνοϊό και, μάλιστα, εξουσιοδότησε χθες τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, να αποκαλύψει πώς το κατάφερε αυτό: φορούσε μάσκα καθ’ όλη τη διάρκεια της συναντησης και έτσι, τη «γλίτωσε» και απέφυγε τα χειρότερα.

Ο λόγος, λοιπόν, που ο Παπαθανάσης εξουσιοδότησε τον Πέτσα να το ανακοινώσει είναι ο παραδειγματισμός, καθώς πλέον στην κυβέρνηση ξέρει από πρώτο χέρι ότι… η μάσκα σώζει!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18