search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:59
MENU CLOSE

Sinead O’ Connor: «Λιμοκτονώ λόγω της αγοραφοβίας μου» – Δραματική έκκληση της Ιρλανδής τραγουδίστριας προς τους φαν της

16.10.2020 09:42
Sinead O’ Connor: «Λιμοκτονώ λόγω της αγοραφοβίας μου» - Δραματική έκκληση της Ιρλανδής τραγουδίστριας προς τους φαν της  - Media

 

Έκκληση σε πολύ δραματικo τόνο, μέσω twitter, ζητώντας βοήθεια από τους φαν της έκανε πριν λίγες μέρες η Ιρλανδή τραγουδίστρια, Sinead O’Connor.

Όπως αποκάλυψε το τελευταίο διάστημα λιμοκτονεί καθώς δεν μπορεί να αγοράσει φαγητό λόγω της αγοραφοβίας της.

Η ίδια εξήγησε ότι έχει σχεδόν παραλύσει από τη διαταραχή άγχους που την ταλαιπωρεί και την κρατά τρομοκρατημένη μέσα στο σπίτι.

«Αυτό το τραύμα  με έκανε τόσο αγοραφοβική που δεν μπορώ να πάω στα καταστήματα. Και λιμοκτονώ. Αυτή τη στιγμή μένω σε ένα απομονωμένο μέρος τη χώρας οπότε το delivery δεν είναι επιλογή. Γι΄αυτό ρώτησα αν γνωρίζει κανείς κάποιο κατάστημα που να στέλνει γεύματα σε ανθρώπους με θέματα ψυχικής υγείας που δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν», έγραψε στο Twitter.

«Ζω χωρίς να το ξέρετε με ένα «παραλυτικό» τραύμα που σχετίζεται με χαμηλή αυτοεκτίμηση τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα εδώ και κάποιο διάστημα να μην τρώω».

 «Θα έτρωγα ακόμη και το γαμ@@@ πόδι του Αμνού του Θεού», κατέληξε η Ιρλανδή τραγουδίστρια.

Πηγή: in.gr 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:59