search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 20:06
MENU CLOSE

Γιατρός προσβλήθηκε από κορωνοϊό και το δέρμα του έγινε μαύρο σαν την πίσσα

27.10.2020 17:00
Γιατρός προσβλήθηκε από κορωνοϊό και το δέρμα του έγινε μαύρο σαν την πίσσα - Media

 

Ο Δρ Φιν από τη Γιουχάν της Κίνας αρρώστησε μέσα στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Προσβλήθηκε από κορωνοϊό και μέσα σε λίγες ώρες χρειάστηκε να μπει στον ειδικό θάλαμο. 


Σε λίγες ημέρες εκτός από τις άλλες επιπτώσεις στους πνεύμονες του, ο Δρ Φιν άρχισε να χάνει το χρώμα του και να γίνεται μπλε αρχικά σαν μελανιασμένος και αργότερα μαύρος. Και όταν λέμε μαύρος, το δέρμα του πήρε το χρώμα της πίσσας. 
Ο Δρ. Φιν ήταν από τους τυχερούς που ενώ νόσησε βαριά κατάφερε μετά από μέρες να αναρρώσει από τον ιό. Το δέρμα του όμως παρέμενε μαύρο και οι γιατροί συνέχιζαν να προσπαθούν να διακριβώσουν για ποιο λόγο συνέβη αυτό. 


Τελικά κατέληξαν ότι το μαύρο χρώμα οφείλεται σε κάποια αντίδραση του οργανισμού του στο βαρύ αντιβιοτικό που έπαιρνε κατά τη διάρκεια της θεραπείας του. Το ίδιο συνέβη αργότερα και σε άλλον γιατρό που νόσησε τον Δρ Χου ο οποίος όμως ύστερα από πέντε μήνες δεν τα κατάφερε και κατέληξε.  
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 20:06