search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 05:05
MENU CLOSE

Τ. Τέλλογλου για το κλείσιμο των δημοτικών: Στείλτε μου μήνυμα όσοι συμφωνείτε για προσφυγή στα διοικητικά δικαστήρια

14.11.2020 17:19
Τ. Τέλλογλου για το κλείσιμο των δημοτικών: Στείλτε μου μήνυμα όσοι συμφωνείτε για προσφυγή στα διοικητικά δικαστήρια  - Media

 

Την αντίθεσή του στο κλείσιμο των δημοτικών σχολείων εξέφρασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, o Τάσος Τέλλογλου. 

Ο δημοσιογράφος αρχικά ζήτησε από όσους διαδικτυακούς του φίλους συμφωνούν να του στείλουν μήνυμα για προσφυγή στα διοικητικά δικαστήρια. 

 

Και στη συνέχεια εξήγησε το αυτονόητο, πως δηλαδή η απόφαση για τηλεκπαίδευση το μεσημέρι προφανώς δεν έλαβε υπόψη πως διάφορα παιδιά έχουν επισκέψεις σε θεραπευτικά κέντρα τις συγκεκριμένες ώρες. 

Σε άλλη του ανάρτηση δε σημείωσε: «Αφού η κυβέρνηση έχει μετρήσει την συμβολή της κυκλοφορίας των γονέων καθ οδόν προς τα δημόσια σχολεία (θα μπορούσε να τους μεταφέρει με λεωφορεία η να τους βάλει να έρχονται διαφορτετικές ώρες αλλά και αυτό το θέμα είναι ζήτημα ατομικής ευθύνης) θα μπορεί φαντάζομαι να παρουσιάσει τα στοιχεία τα και στα δικαστήρια που πρέπει επιτέλους να κρίνουν ποια και πόσα από αυτά τα μέτρα είναι πρόσφορα για την αντιμετώπιση του προβλήματος .Είμαστε η μόνη χώρα που παρόμοια μέτρα δεν έχουν κριθεί από τα δικαστήρια της στο βαθμό που έχουν κριθεί σε άλλες χώρες της ένωσης και αυτό κάτι λέει για τους προσφεύγοντες αλλά και για εκείνους που κρίνουν». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:44