search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 06:07
MENU CLOSE

O Φιλ Κόλινς «ήταν αλκοολικός» – «Σταμάτησε να πλένεται και να βουρτσίζει τα δόντια του»

15.11.2020 09:06
O Φιλ Κόλινς «ήταν αλκοολικός» - «Σταμάτησε να πλένεται και να βουρτσίζει τα δόντια του» - Media

 

Δεν  έχει τέλος η δικαστική διαμάχη του Φιλ Κόλινς με την πρώην σύζυγό του, Οριάν Μπέιτς. 

Όπως αναφέρουν οι Times, η 46χρονη στην κατάθεσή της σε δικαστήριο του Μαϊάμι είπε πως ο διάσημος μουσικός «γινόταν όλο και πιο καταθλιπτικός, απόμακρος και προσβλητικός». Όλα φαίνεται πως ξεκίνησαν ύστερα «από μια εγχείρηση στην πλάτη». Ο Φιλ Κόλινς «εθίστηκε στα αντικαταθλιπτικά και τα παυσίπονα». 

Σύμφωνα με την Πέιτς, ο Κόλινς το 2017 ο Κόλινς είχε γίνει αλκοολικός. «Δεν μπορούσε να κάνει σεξ. Σταμάτησε να πλένεται και να βουρτσίζει τα δόντια του και δεν ντυνόταν σαν άνθρωπος». Φερόταν άσχημα στην ίδια και στους δύο έφηβους γιούς του, ενώ -όπως ανέφερε- η «δυσωδία του ήταν τόσο έντονη, που έγινε ερημίτης και αρνούνταν να έρθει σε άμεση επαφή με άλλα άτομα». 

Κόλινς και Μπέιτς παντρεύτηκαν και στα τέλη της δεκαετίας του ΄90 απέκτησαν δύο παιδιά. Το 2006 χώρισαν και ο Κόλινς πλήρωσε 46 εκατ. δολάρια στην Μπέιτς.

Η Μπέιτς στη συνέχεια παντρεύτηκε τον τραπεζίτη Τσαρλς Ματζέτι, αλλά διατήρησε καλές σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της.

Το 2014, η φλόγα μεταξύ τους αναζωπυρώθηκε, όταν εκείνη ανάρρωνε από σοβαρό ατύχημα.

Έναν χρόνο αργότερα, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά της, ο Φιλ Κόλινς τής ζήτησε να αφήσει τον Ματζέτι και το σπίτι το οποίο μοιράζονταν, με την υπόσχεση πως θα της δώσει το μισό μιας νέας έπαυλης στο Μαϊάμι.

Όπως και έγινε. Η Μπέιτς μετακόμισε στο σπίτι του Κόλινς στη Φλόριντα, αλλά τον τελευταίο καιρό έφευγε ανά τακτά διαστήματα για επαγγελματικά ταξίδια στο Λας Βέγκας. Σε ένα από αυτά τα «ταξίδια», γνώρισε και παντρεύτηκε τον μουσικό Τόμας Μπέιτς, που είναι 15 χρόνια μικρότερος της.

Ο Κόλινς άσκησε αγωγή κατά του νιόπαντρου ζευγαριού, με σκοπό να τους απομακρύνει από το σπίτι.

Η 46χρονη «απάντησε» αλλάζοντας τους κωδικούς ασφαλείας και προσλαμβάνοντας ιδιωτικούς φύλακες, πέρα, φυσικά, από την ιδιαίτερα λεπτομερή κατάθεσή της στο δικαστήριο.

Σύμφωνα με τη Miami Herald η Μπέιτς απαιτεί ένα «τεράστιο ποσό, επικαλούμενη μια συμφωνία που δεν έγινε ποτέ» και απειλεί τον Κόλινς πως αν δεν συνεργαστεί θα βγάλει στη δημοσιότητα «καταστροφικές πληροφορίες για εκείνον».

Πάντως οι νομικοί εκπρόσωποι του Βρετανού καλλιτέχνη δηλώνουν πως οι κατηγορίες της Μπέιτς είναι ψευδείς και δεν έχουν καμία σχέση με τη νομική διαδικασία. Μάλιστα κάνουν λόγο για «ένοπλη κατοχή» της οικίας του. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06