search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 14:55
MENU CLOSE

Κόβει την ανάσα: Απίστευτοι ελιγμοί του ρωσικού μαχητικού Su-35 (Video)

17.11.2020 17:53
su-35_0
 
Οι δυνατότητες του νέου μονοθέσιου μαχητικού αεροσκάφους της Ρωσίας, Su-35, με τους δίδυμους κινητήρες, αποκαλύπτονται σε βίντεο που δημοσιοποίησε το υπουργείο Άμυνας της χώρας. Τα συγκεκριμένα αεροσκάφη εναέριας υπεροχής άρχισαν να εισάγονται στη ρωσική πολεμική αεροπορία το 2014 και μέχρι σήμερα λειτουργούν τουλάχιστον 92 από τα αεροπλάνα.
 
Στο βίντεο του υπουργείου, ένα ζευγάρι από τα καινούργια μαχητικά εκτελούν προσομοίωση αποστολής, πάνω από την Καρελία, στη βόρεια Ρωσία.
 
Η αποστολή περιλαμβάνει παρακολούθηση και καταστροφή εχθρικών αεροσκαφών, αποφεύγοντας τις επιθέσεις από αντίπαλο εχθρικό αεροσκάφος και αλληλεπίδραση με επίγειες δυνάμεις πυραυλικής αντι-αεροπορικής μονάδας και άνδρες των μονάδων ραδιομηχανικής.
 
Οι ελιγμοί σύμφωνα με τις πληροφορίες, πραγματοποιήθηκαν σε υψηλά, χαμηλά και εξαιρετικά χαμηλά υψόμετρα. Τα αεροσκάφη και οι εμπλεκόμενοι πιλότοι ανήκουν στη μονάδα των αεροπορικών δυνάμεων στρατού της περιοχής του Λένινγκραντ και τις επίγειες μονάδες αεροπορικής άμυνας από τη δυτική στρατιωτική περιοχή.
 
Το Su-35 εκτός από την υπηρεσία του με τη Ρωσική Πολεμική Αεροπορία,έχει πωληθεί στην Κίνα, την Αίγυπτο και την Ινδονησία και άλλες χώρες όπως η Ινδία, η Αλγερία, η Τουρκία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα να εκφράζουν ενδιαφέρον για το 4+ + αεροσκάφη γενιάς.

Πηγή: Sputnik
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 14:53