search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:55
MENU CLOSE

Ταμείο Ανάκαμψης: Μοιράστηκε έτοιμο ρεπορτάζ στις μεγάλες Κυριακάτικες εφημερίδες

26.11.2020 07:31
Ταμείο Ανάκαμψης: Μοιράστηκε έτοιμο ρεπορτάζ στις μεγάλες Κυριακάτικες εφημερίδες  - Media

 

Σε δυο Κυριακάτικα φύλλα (το ένα μεγάλου ομίλου και το δεύτερο μικρομεσαίου) δημοσιεύθηκε copy paste ρεπορτάζ για το Ταμείο Ανάκαμψης προχθές Κυριακή 22 Νοεμβρίου… Κείμενο, πίνακες, στοιχεία, συμπεράσματα, όλα ίδια! Ανάλογο ρεπορτάζ (!) είχε και δημοσίευσε και τρίτο κυριακάτικο φύλλο (επίσης μεγάλου ομίλου), αλλά ο διευθυντής του προνόησε και άλλαξε (λίγο) το κείμενο για να μην εκτεθεί, γνωρίζοντας την πηγή.

Και φυσικά το θέμα δεν είναι η “πηγή” που διοχέτευσε το ρεπορτάζ (όλοι το έκαναν, το κάνουν και θα το κάνουν)! Τα ευκόλως εννοούμενα λοιπόν παραλείπονται… Το θέμα είναι οι εφημερίδες που δημοσίευσαν έτοιμο, copy paste ρεπορτάζ! Και για να μην υπάρχει αμφιβολία – επαναλαμβάνουμε, πρόκειται για δυο μεγάλα κυριακάτικα φύλλα και ένα μεσαίο (σε πωλήσεις)!

Πηγή: enimerosi24.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:55