search
ΚΥΡΙΑΚΗ 02.08.2026 05:16
MENU CLOSE

Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων: Δεχόμαστε κυβερνοεπίθεση

09.12.2020 16:03
Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων: Δεχόμαστε κυβερνοεπίθεση - Media

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

 

Kυβερνοεπίθεση δέχεται ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ.

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) αναφέρει ότι δέχεται κυβερνοεπίθεση, όπως μετέδωσε το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP.

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων είναι η κύρια αρχή της ΕΕ για την αξιολόγηση προϊόντων όπως τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού.

Ο οργανισμός είναι υπεύθυνος για την έγκριση της χρήσης εμβολίων COVID-19 σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση και έχει πρόσβαση σε δεδομένα ποιότητας, ασφάλειας και αποτελεσματικότητας που δημιουργούνται από τις δοκιμές των φαρμακευτικών ερευνητών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 02.08.2026 01:08