Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Μία περίεργη υπόθεση με καταγγελίες κατά αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. εξετάστηκε από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων και είχε συνέχει με συλλήψεις.
Οι «αδιάφθοροι» της Αστυνομίας συνέλαβαν δύο ανώτερους αξιωματικούς, οι οποίοι υπηρετούν στην ίδια υπηρεσία. Οι συλληφθέντες φέρονται να έκαναν χρήση υπηρεσιακών οχημάτων σε ώρες, κατά τις οποίες βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας. Πρόκειται για έναν αστυνομικό υποδιευθυντή και έναν αστυνομικό διευθυντή.
Η έρευνα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων ξεκίνησε, ύστερα από καταγγελίες που έφτασαν στους «αδιάφθορους».
Η δικογραφία έχει διαβιβαστεί στη Δικαιοσύνη. Οι ίδιοι οι αξιωματικοί αρνούνται κατηγορηματικά τις κατηγορίες. Η Δικαιοσύνη θα κρίνει από εδώ και πέρα κατά πόσο στη δικογραφία στοιχειοθετούνται τα αδικήματα ή όχι.
Πηγή: ethnos.gr
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.