search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.04.2026 10:16
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Ξεπέρασαν τις 60.000 οι νεκροί στη Γαλλία

18.12.2020 19:06
Έσπασε το «φράγμα» των 2 εκατ. νεκρών από κορωνοϊό παγκοσμίως - Media

 

Οι νεκροί από την πανδημία του νέου κορονοϊού στη Γαλλία ξεπέρασαν σήμερα, για πρώτη φορά, το ψυχολογικό όριο των 60.000, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας.

Οι υγειονομικές αρχές ανησυχούν εδώ και πολλές ημέρες ότι η επιδημία θα επανακάμψει δριμύτερη, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Με βάση τα δεδομένα που ανακοινώθηκαν σήμερα, καταγράφηκαν 610 νέοι θάνατοι μέσα σε 24 ώρες, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων στα 60.229 από τον περασμένο Μάρτιο.

Τα νέα κρούσματα ανέρχονται σε 15.674, αριθμός μειωμένος σε σύγκριση με χθες (18.254) αλλά υψηλότερος σε σχέση με την περασμένη Παρασκευή, όταν είχαν πέσει στα 13.406.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.04.2026 10:16