search
ΤΕΤΑΡΤΗ 05.06.2024 15:07
MENU CLOSE

Τόκιο: Άγιοι Βασίληδες με Harley κατά της παιδικής κακοποίησης

20.12.2020 12:58
Τόκιο: Άγιοι Βασίληδες με Harley κατά της παιδικής κακοποίησης - Media

 

Μοτοσικλετιστές με μηχανές Harley Davidson, ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες, διέσχισαν τους δρόμους στο κέντρο του Τόκιο σήμερα, στο πλαίσιο της ετήσιας παρέλασής τους κατά της παιδικής κακοποίησης, επισημαίνοντας πως περισσότερα παιδιά ήταν ευάλωτα το 2020 εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.

Η παρέλαση αυτή αποτελεί παγκόσμια παράδοση την περίοδο των Χριστουγέννων. Στο Τόκιο, την εκδήλωση αναλαμβάνουν τα μέλη του “Harley Santa Club”, που ιδρύθηκε το 2008.

Όπως τόνισαν οι συμμετέχοντες, η φετινή παρέλαση έχει μεγαλύτερη σημασία, διότι περισσότερα παιδιά ήταν ευάλωτα στην ενδοοικογενειακή βία λόγω της κρίσης του νέου κορωνοϊού.

«Ειδικά, λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού φέτος, νομίζω ότι υπάρχουν πολλές υποθέσεις παιδικής κακοποίησης, οι οποίες δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας», είπε ο Τακάσι Μίνε, συντονιστής της εκδήλωσης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 05.06.2024 15:07