search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 13:20
MENU CLOSE

Ποια παγωνιά; Ο Πούτιν βούτηξε σε νερό στους -20 για τα Θεοφάνεια (Video)

19.01.2021 15:06
Ποια παγωνιά; Ο Πούτιν βούτηξε σε νερό στους -20 για τα Θεοφάνεια (Video) - Media

 

Όπως σχεδόν κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν βούτηξε σε παγωμένα νερά για να γιορτάσει τα Θεοφάνεια σύμφωνα με το ημερολόγιο της ρωσικής ορθόδοξης εκκλησίας.

«Είναι η παράδοσή του και δεν την προδίδεί» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πέσκοφ, καθώς ο Πούτιν φορώντας γαλάζιο μαγίο βούταγε σε σταυρόσχημη πισινούλα κάπου στο Κρεμλίνο.

Παρά το τσουχτερό κρύο -η θερμοκρασία εκτιμάται ότι ήταν κοντά στους -20 βαθμούς Κελσίου- ο 68χρονος Πούτιν βούτηξε τρεις φορές στο νερό και έκανε το σταυρό του, πριν βγει στον παγωμένο αέρια.

Σημειώνεται ότι την τελευταία φορά που είχε κυκλοφορήσει βίντεο του Πούτιν από τα Θεοφάνεια, ήταν το 2018, όταν είχε προσεγγίσει την πισίνα φορώντας βαριά ρούχα, πριν τα βγάλει για την παραδοσιά βουτιά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 13:16