search
ΤΡΙΤΗ 28.05.2024 17:59
MENU CLOSE

Περιστέρι: Εξαφανίστηκε μυστηριωδώς εμβόλιο της Pfizer από το Κέντρο Υγείας

11.02.2021 08:34
Τσεχία: Στο Sputnik στρέφονται οι πολίτες  - Media

Μία μυστηριώδης κλοπή έγινε από το Κέντρο Υγείας στο Περιστέρι. Εξαφανίστηκε ένα φιαλίδιο με εμβόλια κατά του κορωνοϊού.

Ειδικότερα άνοιξε η …Γη και κατάπιε ένα φιαλίδιο εμβολίου Pfizer με έξι δόσεις.

Χθες το πρωί, νοσοκόμα κατήγγειλε ότι το μπουκαλάκι των έξι δόσεων, που είχε αφήσει στον πάγκο, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός.

Το συμβάν καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου, οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο σημείο δεν βρήκαν κάτι, ενώ έχουν ληφθεί καταθέσεις από τη νοσοκόμα και υπάλληλους του Κέντρου Υγείας.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του το Πρώτο Θέμα, αυτό που ερευνάται είναι αν είχε τη δυνατότητα να μπει κάποιος στο συγκεκριμένο χώρο, για να το αρπάξει ή ακόμη και να έσπασε και κάποιοι να προσπαθούν να δικαιολογήσουν τη ζημιά, καταγγέλλοντας εξαφάνιση.

Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί ίχνη διάρρηξης ή κάποια μαρτυρία ατόμου, που να κάνει λόγο για περίεργο άτομο που μπήκε στο χώρο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 28.05.2024 17:58