search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 17:16
MENU CLOSE

«Ελένη μου σ’ αγαπώ και μου λείπεις» – Το γράμμα του Ξαρχάκου στη Βιτάλη

21.02.2021 14:28
«Ελένη μου σ’ αγαπώ και μου λείπεις» - Το γράμμα του Ξαρχάκου στη Βιτάλη - Media

 

Ο Σταύρος Ξαρχάκος ξάφνιασε ευχάριστα την Ελένη Βιτάλη, με το συγκινητικό γράμμα που της έστειλε, κατά την παρουσία της στη βραδινή μουσική εκπομπή «Σπίτι με το MEGA». 

«Ελένη μου, φαντάζομαι όλοι θα αναφέρονται στη φωνή σου και δεν έχουν άδικο. Όμως εγώ ποτέ δεν θα ξεχάσω το πώς μέσα από τα μάτια σου, το στόμα σου, τα δάχτυλα των χεριών σου, το κορμί σου, έβγαιναν και βγαίνουν αυτοί οι αρχέγονοι θαυμάσιοι ήχοι. Ελένη μου σ’ αγαπώ και μου λείπεις», της έγραψε ο μεγάλος μαέστρος. 

Και η Ελένη Βιτάλη συγκινημένη του απάντησε: «Σταύρο μου, κύριε Ξαρχάκο θυμάμαι πάντα, είμαι πολύ συγκινημένη τώρα, όταν σε πιέζαμε λιγάκι, γιατί αυτό μαέστρο και έλεγες “υπάρχει λόγος”. Γιατί ότι κάνεις εσύ υπάρχει λόγος και είμαστε πολύ τυχεροί που σε έχουμε στην Ελλάδα. Να σε χαιρόμαστε Σταύρο, να σε χαιρόμαστε μαέστρο».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 17:16