search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 23:14
MENU CLOSE

Μπίλι Άιλις: Οι επιτυχίες και η «μάχη» με το σκοτάδι – Κατάθλιψη και αυτοτραυματισμοί

26.02.2021 18:59
Μπίλι Άιλις: Οι επιτυχίες και η «μάχη» με το σκοτάδι – Κατάθλιψη και αυτοτραυματισμοί - Media

 

Η Μπίλι Άιλις μπορεί να είναι το νεότερο άτομο που κέρδισε τέσσερα Grammys στην ηλικία των 18 ετών, αλλά πίσω από την επιτυχία της, υπάρχει πολύ σκοτάδι.

Ένα νέο ντοκιμαντέρ, το «The World A Little Blurry», έκανε την εμφάνισή του στο AppleTV + την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου και υπόσχεται μια εσωτερική ματιά στις περιπέτειες της σούπερ σταρ, ακόμη και αποκαλύπτοντας έναν μυστικό σύντροφο.

Μια πρώτη ματιά στη 19χρονη έφηβη που βρίσκεται στη λίστα της επιτυχίας, η Άιλις είναι ειλικρινής για τους αγώνες της με την ψυχική της υγεία και ακόμη και για μια ιστορία αυτοακρωτηριασμού.

Πολλοί αποσπάστηκαν από την προτίμησή της για την εκκεντρική μόδα και τα καταπληκτικά πράσινα μαλλιά της, η Άιλις έχει ρίξει πολλές προσωπικές «βόμβες» στο τρέιλερ της ταινίας, αντανακλώντας μια γρήγορη άνοδο στη φήμη αφού ξεκίνησε με το τραγούδι της «Ocean Eyes» σε ηλικία 13 ετών.

Παρά την εκτιμώμενη καθαρή περιουσία των 53 εκατομμυρίων δολαρίων, ζει ακόμα με τους γονείς της στο σπίτι που μεγάλωσε, παραδέχτηκε ότι εξακολουθεί να κοιμάται στο κρεβάτι των γονιών της επειδή φοβάται τα «τέρατα». Η μουσική σώζει τη ζωή της, ομολογεί.

«Κοιτάζω το πλήθος και βλέπω ότι κάθε άτομο εκεί περνάει κάτι … και έχω το ίδιο πρόβλημα» λέει.

Η μάχη με την κατάθλιψη

Όταν ήταν μικρότερη, ήταν συντριπτικά «δυστυχισμένη» και «απολύτως αποθαρρυμένη» στις ηλικίες των 13-16 ετών, κάτι που την έκανε να κλαίει «κάθε μέρα».

Αποκαλύπτοντας ένα ιστορικό ζητημάτων κατάθλιψης και ψυχικής υγείας που την οδήγησαν να σκεφτεί μέχρι και την αυτοκτονία, μοιράστηκε ότι «αυτοτραυματίστηκε», όταν ήταν 14 και 15 ετών, λέγοντας «νόμιζα ότι το άξιζα».

 Στη συνέχεια, εξέθεσε το μέγεθος του εσωτερικού της σκοταδιού, καθώς παραδέχθηκε τολμηρά πως «ποτέ δεν πίστευα ότι θα έφτανα σε αυτήν την εποχή», προσθέτοντας «δεν είμαι ποτέ χαρούμενη».

Είναι επίσης απίστευτα σκληρή με τον εαυτό της όσον αφορά τη μουσική της – το μεγαλύτερο μέρος της οποίας ηχογραφείται με τον αδερφό της, Φινέα, στο σπίτι των γονιών της – αποκαλώντας τη φωνή της «φρικτή» σε ένα κλιπ.

Η τραγουδίστρια του «No Time To Die» μιλάει για την «κακή» φροντίδα της ψυχικής της υγείας, μιλώντας επίσης για τη μάχη της με το σύνδρομο Tourette, σημειώνοντας ότι έχει γίνει «πολύ καλή στην καταστολή» των τικ της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 23:13