search
ΤΡΙΤΗ 04.06.2024 10:42
MENU CLOSE

Η Μπιγιονσέ στηρίζει Μέγκαν Μαρκλ: «Σε ευχαριστούμε»

10.03.2021 09:44
Η Μπιγιονσέ στηρίζει Μέγκαν Μαρκλ: «Σε ευχαριστούμε» - Media

 

Διχασμό έχει προκαλέσει η αποκαλυπτική συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ με πολλούς να στρέφονται κατά του ζεύγους και άλλους να τάσσονται στο πλευρό τους.

Οι αποκαλύψεις τους, πάντως, εξακολουθούν να αποτελούν πρώτο θέμα στον διεθνή Τύπο, ενώ οι πληροφορίες λένε ότι πολλές είναι οι αναταράξεις και στο Παλάτι. 

Ο Piers Morgan, γνωστός για τις επιθέσεις του προς το πρόσωπο της Μέγκαν, αμφισβήτησε ευθέως τους ισχυρισμούς της με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από την εκπομπή “Good Morning Britain”, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του τηλεοπτικού δικτύου ITV.

Από την άλλη, πολλοί διάσημοι βρίσκονται στο πλευρό της Μέγκαν. Μετά, λοιπόν, τη Serena Williams, στη λίστα που  τη στηρίζουν μπαίνει και η Beyoncé η οποία σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter έγραψε:

“Σε ευχαριστούμε Meghan για το θάρρος σου και την ηγετική ικανότητα. Αντλούμε όλοι δύναμη και έμπνευση από εσένα”.

Αυτή, μάλιστα, είναι η δεύτερη φορά που η Beyoncé τάσσεται υπέρ της δούκισσα του Σάσεξ. Το 2019 μαζί με τον σύζυγό της Jay-Z σε ομιλία τους για το βραβείο Best International Group, στα Brit Awards, είχαν εμφανιστεί σε βίντεο μπροστά από έναν πίνακα της Meghan, με βασιλική ένδυση.

Τότε είχε γίνει λόγος για πολιτική σκοπιμότητα, ωστόσο, το ζευγάρι ήθελε με αυτόν τον τρόπο να συμπαρασταθεί στo μέλος της βασιλικής οικογένειας, εξαιτίας της επίθεσης που δεχόταν από τα βρετανικά ΜΜΕ.

Photos by  Luiz Fernando Reis MMF &  Genevieve on CC

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 04.06.2024 10:42