search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 21:17
MENU CLOSE

Μαρία Δεληθανάση: «Στα μηνύματα παραδέχεται τον ξυλοδαρμό μου» (Video)

10.03.2021 11:12
Μαρία Δεληθανάση: «Στα μηνύματα παραδέχεται τον ξυλοδαρμό μου» (Video) - Media

 

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε η Μαρία Δεληθανάση και πρώην σύζυγος του γνωστού τραγουδιστή τον οποίο κατηγορεί για ενδοοικογενειακή βία.

Απαντώντας στον ισχυρισμό του καλλιτέχνη ότι εκείνη ήταν που του επιτέθηκε, ασκώντας βία, η Μαρία Δεληθανάση υποστηρίζει ότι αυτά που η ίδια καταγγέλλει υπάρχουν καταγεγραμμένα σε μεταξύ τους μηνύματα. 

«Στα μηνύματα παραδέχεται τον ξυλοδαρμό μου και μου πόσο ντρέπεται η μητέρα του για την πράξη του αυτή. Δεν αναφέρεται πουθενά στους διαλόγους μας ότι εγώ του επιτέθηκα προφανώς διότι αυτό δεν συνέβη. Τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας είναι αδιάσειστα.

Λίγη υπομονή για τις επόμενες μέρες και ευχαριστώ πάρα πολύ όλον τον κόσμο που μου συμπαραστέκεται. Εκείνο που θα με δικαίωνε είναι να σπάσουν οι γυναίκες τη σιωπή» είπε μεταξύ άλλων. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 21:17