search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 09:51
MENU CLOSE

Συνεχίζεται η αναταραχή στο Μπάκιγχαμ: Ο Κάρολος «τα έχει χάσει» με τα όσα είπε η Μέγκαν Μαρκλ

11.03.2021 19:05
Συνεχίζεται η αναταραχή στο Μπάκιγχαμ: Ο Κάρολος «τα έχει χάσει» με τα όσα είπε η Μέγκαν Μαρκλ - Media

 

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η θύελλα που προκάλεσε στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας η πολύκροτη συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Και ενώ ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δήλωσε ότι η οικογένειά του «δεν είναι ρατσιστές», ο διάδοχος του θρόνου, πρίγκιπας Κάρολος «τα έχει χαμένα», σύμφωνα με φίλο του που μίλησε στο Vanity Fair.

Ο φίλος του Κάρολου δήλωσε ότι «δεν πρόκειται να εμπλακεί, αλλά είναι έκπληκτος και πολύ απογοητευμένος από τα όσα ειπώθηκαν. […] Αισθάνεται ότι τον πρόδωσαν και οι δύο (σ.σ. Χάρι και Μέγκαν)».

Το όνομα του πρίγκιπα Κάρολου έχει «παίξει» πολύ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως το άτομο που εξέφρασε ανησυχία για το χρώμα του παιδιού των Σάσεξ, ωστόσο ο φίλος του ξεκαθαρίζει ότι «δεν έχει ούτε ίχνος ρατσισμού μέσα του και είναι πολύ οδυνηρό να λέγεται το αντίθετο».

Πρέπει να σημειωθεί ότι η Γουίνφρεϊ ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος ο Χάρι της είπε ότι το ρατσιστικό σχόλιο δεν εκστομίστηκε από την γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ και από τον παππού του, πρίγκιπα Φίλιππο, ωστόσο η Σάσεξ αρνήθηκαν να πουν ποιος το είπε.

Το Vanity Fair αναφέρει ότι ο Κάρολος είναι «σε κατάσταση απόγνωσης» μετά τη συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν, παρότι ο γιός του επιχείρησε να του εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους το ζευγάρι αποφάσισε να μιλήσει στην Γουίνφρεϊ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 09:45