search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 09:29
MENU CLOSE

Τίνα Τέρνερ: Τα προβλήματα υγείας, η κακοποίηση και το «αντίο» στους θαυμαστές της

16.03.2021 12:07
Τίνα Τέρνερ: Τα προβλήματα υγείας, η κακοποίηση και το «αντίο» στους θαυμαστές της - Media

 

 

Για την πολυτάραχη ζωή της μιλά η Τίνα Τέρνερ στο ντοκιμαντέρ του ΗΒΟ υποστηρίζοντας -μεταξύ άλλων- ότι τα χρόνια που ήταν παντρεμένη είχε υποστεί από τον τότε σύζυγό της, Άικ Τέρνερ  σωματική, συναισθηματική και σεξουαλική βία.

Τονίζει δε, ότι ακόμα και σήμερα που διανύει το 81ο έτος της ηλικίας της υποφέρει από μετατραυματικό στρες λόγω της κακοποίησης που υπέστη. 

«Ακόμα και σήμερα έχω αναλαμπές από τότε που με χτυπούσε. Αυτές οι σκηνές έρχονται ξανά, στα όνειρα μου, οι αληθινές εικόνες είναι εκεί και μοιάζουν σαν κατάρα. Δεν ήθελα να μιλήσω για αυτή την ντροπιαστική και εξευτελιστική περίοδο της ζωής μου αλλά συνέχεια όταν έδινα κάποια συνέντευξη οι δημοσιογράφοι ρωτούσαν για μένα και τον Άικ. Και σκέφτηκα πως μιλώντας ήταν ένας τρόπος να τους ξεφορτωθώ» επισημαίνει, ενώ στο βιβλίο της  «Happiness Become You: Ένας οδηγός για να αλλάξεις τη ζωή σου προς το καλύτερο» -μεταξύ άλλων- αναφέρει:

«Πρησμένα χείλη, μαύρα μάτια, εξάρθρωση των αρθρώσεων, σπασμένα οστά και ψυχολογικός πόνος ήταν η καθημερινότητά μου. Η κακοποίηση που υπέστην από τα 20 μέχρι και τα 30 μου είχε γίνει εμφανής στους ανθρώπους γύρω μου, και σε διαφορετικές στιγμές αρκετοί από αυτούς μου πρότειναν να στραφώ προς τον Βουδισμό.

Προσπάθησα να κρατήσω τον εαυτό μου λογικό ενώ διαχειρίζομαι την τρέλα του», προσθέτει, τονίζοντας ότι η κατάθλιψη και η απογοήτευσή της από την κακομεταχείριση και την απιστία του Άικ την οδήγησαν το 1968 σε απόπειρα αυτοκτονίας, λαμβάνοντας 50 υπνωτικά χάπια πριν από μια συναυλία. Σώθηκε την τελευταία στιγμή, καθώς η μπάντα της κατάλαβε ότι κάτι πήγαινε στραβά και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Αναφερόμενη στα προβλήματα υγείας που την ταλαιπωρούν,  η Τίνα Τέρνερ αποκαλύπτει ότι έχει αντιμετωπίσει ένα εγκεφαλικό επεισοδίο το 2013 λίγες εβδομάδες μετά το γάμο της με τον Έρβιν Μπαχ, τη διάγνωση καρκίνου του εντέρου το 2016, αλλά και προβλήματα  με το συκώτι της.

Αποχαιρετώντας τους θαυμαστές της, δηλώνει περήφανη που στα 60 χρόνια καριέρας, κατάφερε να γίνει είδωλο στην παγκόσμια μουσική σκηνή.

Photo by HerryLawford on CC

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 09:29