search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 19:25
MENU CLOSE

Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Ποιος είναι το ζώο κύριε Λιβαθινέ;»

17.03.2021 12:20
giorgos-pyrpasopoylos-new

Ποικίλες είναι οι αντιδράσεις που προκάλεσαν τα λόγια που φέρεται να είπε ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού θεάτρου, Στάθης Λιβαθινός στους εκπροσώπους της Κίνησης Ανάπηρων Καλλιτεχνών  σε συνάντησή τους, τον Δεκέμβριο του 2017, με αφορμή τον αποκλεισμό κωφού υποψηφίου από τις εισαγωγικές εξετάσεις της δραματικής σχολής.

«Aν βάλω έναν ανάπηρο πάνω στη σκηνή και δίπλα του έναν ηθοποιό, τον καλύτερο ηθοποιό να βάλεις, όλοι θα κοιτάνε τον ανάπηρο. Πώς είναι όταν βάζεις ένα ζώο στη σκηνή. Κανένας δεν κοιτάει τον ηθοποιό όσο καλός κι αν είναι, όλοι κοιτάνε το ζώο…» φέρεται να είπε μεταξύ άλλων, ο Στάθης Λιβαθινός, μια φράση που προκάλεσε την οργή του Γιώργου Πυρπασόπουλου ο οποίος ανταπέδωσε την ερώτηση στον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού θεάτρου.

«Ποιος είναι το ζώο κύριε Λιβαθινέ;» έγραψε σε ένα story που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 19:23