search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 14:42
MENU CLOSE

Ο ανατρεπτικός ρόλος του Γιώργου Μαζωνάκη σε γνωστό σήριαλ

19.03.2021 15:45
giorgos-mazonakis-new

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης για ακόμη μια φορά καταφέρνει να μας εκπλήξει, καθώς είναι γνωστό ότι διαθέτει μοναδικό χιούμορ και είναι πάντα ανοιχτός στις προκλήσεις.

Και για μια ακόμη φορά το αποδεικνύει με την συμμετοχή σε γνωστό σήριαλ, που πλέον μεταδίδεται διαδικτυακά, κάνοντας τον οδηγό του ταξί.

Με περούκα «άφρο», θα κάτσει στο τιμόνι και θα πάει κούρσα τον γνωστό «Τζίμη», από τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους», τον οποίονυποδύεται ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης που ξεχωρίζει για τις ανατρεπτικές του συνεργασίες, στη μουσική, στο θέατρο και τώρα και στην τηλεόραση, μεταμορφώνεται σε «ταξιτζή» για τις ανάγκες του ρόλου του, ως specialguest στο Best Of του «Οι Δέκα Μικροί Μήτσοι εμβολιάζονται» και θα προβληθεί το Σάββατο 27 Μαρτίου.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης δημοσίευσε και ένα σχετικό βίντεο από την ώρα της μεταμόρφωσης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram καταφέρνοντας να συγκεντρώσει χιλιάδες Likes και θετικά σχόλια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 14:41