search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 21:33
MENU CLOSE

«Αγρότης μόνος ψάχνει»: Ποια προορίζουν για την παρουσίαση του ριάλιτι

20.03.2021 10:47
Agrotis_new

Το καλοκαίρι έχουν προγραμματιστεί να γίνουν τα γυρίσματα καθώς ο καλός καιρός θα ευνοεί τις συνθήκες για το βουκολικό ριάλιτι, με σκοπό η πρεμιέρα να πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Αυτό που σκέφτονται οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ είναι ποιος θα βρεθεί στο τιμόνι της παρουσίασης του «Αγρότης μόνος ψάχνει». Ήδη έχουν πέσει στο τραπέζι οι πρώτες σκέψεις για τα πρόσωπα που θα μπορούσαν να αναλάβουν την παρουσίαση του ριάλιτι με τις νύφες από την πόλη και τους γαμπρούς από την ύπαιθρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες να θέλουν για την παρουσίαση του «Αγρότη» την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Στο σχεδιασμό του προγράμματος της prime time του ΣΚΑΙ την επόμενη σεζόν κατά πάσα πιθανότητα δεν θα περιλαμβάνει καθόλου σειρές και θα καλύπτεται μόνο από ριάλιτι και σόου, όπως το «Big Brothe», ο ««Αγρότης μόνος ψάχνει», το «The Masked singer» και το «The Voice of Greece».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 21:32