search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:08
MENU CLOSE

Μπάιντεν: Η τριπλή τούμπα στο Air Force One προκαλεί ανησυχία για την υγεία του (Videos)

22.03.2021 10:28
biden_joe_new

Ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του προκάλεσε το «τριπλό» ατύχημα που είχε πριν λίγες μέρες ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν στις σκάλες του προεδρικού αεροσκάφους.

Ο 78χρονος Μπάιντεν, ο οποίος είναι ο γηραιότερος πλανητάρχης στην ιστορία σκόνταψε διαδοχικά τρεις φορές πριν καταφέρει να ανέβει τελικά τις σκάλες του προεδρικού αεροσκάφους Air Force One, καθώς ετοιμαζόταν να πετάξει για την Τζόρτζια.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο Τζο Μπάιντεν σκόνταψε και στην προσπάθειά του να σηκωθεί παραπάτησε άλλες δύο φορές, μέχρι να σταθεί ξανά όρθιος.

«Είναι καλά, πολύ καλά», διαβεβαίωσε λίγο μετά η εκπρόσωπος Τύπου Καρίν Ζαν-Πιερ, από το αεροσκάφος, χωρίς να διευκρινίσει εάν τον είδε κάποιος γιατρός μέσα στο αεροπλάνο.

Πριν λίγες μέρες, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, απαντώντας στον Τζό Μπάιντεν, ο οποίος στη συνέντευξή του στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC τον χαρακτήρισε «φονιά», του ευχήθηκε υγεία.

«Σε ό,τι αφορά τις δηλώσεις του Αμερικανού συναδέλφου μου. Τι θα του απαντούσα; Θα του έλεγα: Να είστε υγιής!» «Του εύχομαι υγεία», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, τονίζοντας ότι το λέει αυτό «χωρίς ειρωνεία, χωρίς αστεϊσμούς».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:08