search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 14:49
MENU CLOSE

Επέστρεψαν στον αέρα οι πρωινές εκπομπές του STAR μετά την καραντίνα

23.03.2021 13:55
koukou_zina_new

Για τρεις ημέρες ήταν εκτός η «Φωλιά των ΚουΚου» και οι «Αλήθειες με τη Ζήνα», καθώς εντοπίστηκε σε άτομο της παραγωγής επιβεβαιωμένο κρούσματος κορονοϊού την περασμένη εβδομάδα.

Τα αποτέλεσμα των τεστ βγήκαν αρνητικά και το πρωί της Τρίτης, η εκπομπή «Φωλιά των ΚουΚου» επέστρεψε ξανά στον τηλεοπτικό αέρα του STAR.

«Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Είναι μια ανεπίσημη συνέντευξη Τύπου για να πούμε… ναι, γυρίσαμε, είμαστε όλοι καλά. Ελπίζουμε το ίδιο και για εσάς. Η “Φωλιά των Κου Κου” ενωμένη και δυνατή», ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου.

Ενώ, λίγο αργότερα ο Κρατερός ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα που έλαβαν και η Κατερίνα Καραβάτου συμπλήρωσε: «Λείψαμε για λόγους που όλοι καταλαβαίνετε. Για να ξέρουμε ότι είμαστε όλοι καλά και μπορούμε να συνεχίσουμε μαζί».

Η «Φωλιά των ΚουΚου» έδωσαν τηλεοπτική πάσα στις «Αλήθειες με τη Ζήνα», καθώς και αυτή η εκπομπή επέστρεψε σήμερα στον αέρα μετά την τριήμερη καραντίνα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 14:49