search
ΚΥΡΙΑΚΗ 09.06.2024 21:55
MENU CLOSE

Καιρός 25ης Μαρτίου: Πού θα χιονίσει – Τι καιρό θα κάνει την ώρα της παρέλασης

23.03.2021 17:06
kairos-25 martiou-new

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν και στην Αττική ανήμερα την 25η Μαρτίου.

Ωστόσο, ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός  ξεκαθαρίζει πως δεν αναμένεται κάτι ακραίο.

Ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1 επισήμανε ότι δεν υπάρχει καμία σύγκριση του επερχόμενου φαινομένου με τη Μήδεια, κρατά μια επιφύλαξη αναμένοντας και τα σημερινά στοιχεία, αναφορικά με τις περιοχές που θα έχουν χιονοστρώσεις.

Χιόνια θα δουν μόνο τα βόρεια προάστια της Αττικής, όπως ανέφερε.

Από Παρασκευή και ιδίως το Σαββατοκύριακο, ο καιρός θα είναι καλός με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει στους  17 με 18 βαθμούς.

Meteo: Βροχές και χιονοπτώσεις

Σύμφωνα με τον φυσικό, μετεωρολόγο και συνεργάτη του meteo.gr Σταύρο Ντάφη, την Πέμπτη θα υπάρχουν λίγα καιρικά φαινόμενα με τα περισσότερα από αυτά να κάνουν την εμφάνισή τους σε Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησο και Κρήτη. Θα σημειωθούν παροδικές βροχές στα πεδινά και χιονοπτώσεις από τα 600 μέτρα και πάνω

Όπως αναφέρει το newsit.gr, η θερμοκρασία θα είναι πολύ χαμηλή για την εποχή: 7 με 8 βαθμούς κάτω από τα φυσιολογικά επίπεδα- αντί δηλαδή για 17 με 18 βαθμούς κελσίου, οι μέγιστες τιμές θα είναι 9 με 10 βαθμοί κελσίου.

Ενδεικτικά, στις 11.00 το πρωί η θερμοκρασία θα είναι 9 βαθμοί με καθαρό καιρό, στις 14.00 10 βαθμοί και στις 20.00, 8 βαθμοί Κελσίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 09.06.2024 21:54