search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 15:27
MENU CLOSE

Η 25η Μαρτίου στα κανάλια και ποιες εκπομπές δεν θα μεταδοθούν

24.03.2021 14:23
kanalia_tv_new

Με αλλαγές στο πρόγραμμα τους πρόκειται να προχωρήσουν τα κανάλια την Πέμπτη 25η Μαρτίου, προκείμενου να προβάλουν τις εορταστικές τους εκπομπές, για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα καθημερινές εκπομπές να μην μεταδοθούν ή να τροποποιηθούν στα πλαίσια των εορτασμών.

Έτσι δεν θα μεταδοθούν οι εκπομπές της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN «Ευτυχείτε», αλλά και το «Love it» με την Ιωάννα Μαλέσκου και το «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΪ.

Με το κανάλι το Φαλήρου να τιμά τη μεγάλη επέτειο, προσαρμόζοντας το πρόγραμμά του σταθμού για την συγκεκριμένη μέρα, να είναι όλο αφιερωμένο στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση ενώ δεν θα προβληθεί καμία ψυχαγωγική εκπομπή.

Η μέρα θα ξεκινήσει με το «Σήμερα» και τους Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου μέσα στο κλίμα της επικαιρότητας και με επετειακό χαρακτήρα. Ακολουθούν οι «Αταίριαστοι», Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας, οι οποίοι και σε ζωντανή σύνδεση με το Σύνταγμα θα μας δώσουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τη στρατιωτική παρέλαση η οποία φέτος θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία ξένων ηγετών από τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Ρωσία.

Το OPEN αποφάσισε να μεγαλώσει σε διάρκεια την ενημερωτική εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» μέχρι τις 11:30 ώστε η εκπομπή να καλύψει σε σύνδεση με την ΕΡΤ την παρέλαση, η οποία θα ξεκινήσει στις 10:00 ενώ νωρίτερα θα υπάρχει η δοξολογία στη Μητρόπολη Αθηνών αλλά και η κατάθεση στεφάνων στον Άγνωστο Στρατιώτη. Αμέσως μετά θα προβληθεί η εκπομπή «Και εγένετο Ελλάς» με το ειδικό αφιέρωμα στα παιδιά.

Ανάλογη είναι και η κάλυψη της ΕΡΤ όχι μόνο τη συγκεκριμένη μέρα αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας με εκπομπές, ντοκιμαντέρ και αφιερώματα από την ΕΡΤ2 αλλά και όλα τα ραδιόφωνα της ελληνικής ραδιοφωνίας, ενώ την στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου που φέτος θα αποτελέσει ένα τηλεοπτικό κατά βάση γεγονός διάρκειας μιας ώρας θα μεταδώσει σε απευθείας σύνδεση η κρατική μας τηλεόραση.

Η Επίσημη δοξολογία της Εθνικής Επετείου θα μεταδοθεί σε απευθείας σύνδεση από την Μητρόπολη Αθηνών από την ΕΡΤ2 στις 8:00 παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Αικατερίνης Σακελλαροπούλου αλλά και του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη. Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του  Άγνωστου Στρατιώτη και ανάκρουση των εθνικών ύμνων της Ελλάδας και των τιμώμενων χωρών.

Και το MEGA τιμά την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, με την μετάδοση όλων των εκδηλώσεων της ημέρας από τις 05:30 το πρωί η ενημερωτική εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη που θα καλύψουν όλα όσα θα γίνουν στο κέντρο της Αθήνας με τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις της ημέρας και την άφιξη των υψηλών προσκεκλημένων των τιμώμενων χωρών και με απευθείας συνδέσεις σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας που έχουν καταγραφεί ως ιστορικοί τόποι της Επανάστασης.

Η κάλυψη των εκδηλώσεων της Επετείου θα τροποποιήσει το πρόγραμμα του MEGA δίνοντας τη δυνατότητα στους τηλεθεατές να παρακολουθήσουν την στρατιωτική παρέλαση που θα γίνει στο κέντρο της Αθήνας. Για τις ενδιαφέρουσες αλλά και άγνωστες πτυχές της ιστορίας θα μιλήσουν στο MEGA διακεκριμένοι ιστορικοί και μελετητές της Επανάστασης του 1821.

Αντιθέτως, κανονικά θα συνεχίσουν το πρόγραμμά τους στο STAR η «Φωλιά των ΚουΚου» και οι «Αλήθειες με τη Ζήνα», ενώ και στον ΑLPHA το «Ηappy Day» αλλά και το «Πρωινό» στον ΑΝΤ1 θα βγουν ζωντανά στο αέρα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 15:26