search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 10:04
MENU CLOSE

Η ΕΡΤ συμμετέχει στην «Ώρα της Γης»

27.03.2021 14:25
H-ORA-THS-GHS

Τα φώτα του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής θα σβήσουν για μία ώρα, συμμετέχοντας για πρώτη φορά στην παγκόσμια εκστρατεία, σε συνεργασία με το WWF Ελλάς, για την προστασία του πλανήτη, το Σάββατο 27 Μαρτίου 2021, στις 20:30.

«Η Ώρα της Γης» είναι μία από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες εκστρατείες για το περιβάλλον, που αναδεικνύει την ανάγκη να στραφούμε, τόσο ατομικά όσο και συλλογικά, σε πιο βιώσιμες επιλογές και να κάνουμε μια νέα αρχή στη σχέση μας με τη φύση.

Όπως επισημαίνουν, άλλωστε, εδώ και χρόνια οι ειδικοί επιστήμονες, η σχέση τού ανθρώπου με τη φύση βρίσκεται σε οριακό σημείο, γεγονός που μας το θυμίζουν κάθε τόσο οι πρωτοφανείς στον πλανήτη μας καταστροφικές συνέπειες των καιρικών και όχι μόνο φαινομένων.

Έτσι, το Σάββατο 27 Μαρτίου 2021 στις 20:30 και για μία ώρα, εκατομμύρια πολίτες, επιχειρήσεις και βέβαια φορείς πολιτιστικών και ιστορικών μνημείων σβήνουν συμβολικά τα φώτα τους συμβάλλοντας στη διάδοση του παγκόσμιου μηνύματος για την προστασία της φύσης.

Περισσότερα για την «Ώρα της Γης» στο: https://www.wwf.gr/earth_hour/ (εδώ το βίντεο από το τρέιλερ: https://youtu.be/konO5_3HtSQ)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 10:03