search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:05
MENU CLOSE

Survivor: Λάμψη από Χόλυγουντ στο πάρτι της ένωσης

27.03.2021 11:07
Survivor-Jason-Derulo

Την ερχόμενη Κυριακή το βράδυ πρόκειται να γίνει επιτέλους το πολυαναμενόμενο πάρτι της Ένωσης!

Σε αυτό όπως και στους προηγούμενους κύκλους, οι παίκτες των δυο ομάδων αφού πρώτα κάνουν μπάνιο μετά από καιρό, αλλάξουν ρούχα, και καλλωπιστούν, θα απολαύσουν μια υπέροχη βραδιά με χορό, μουσική αλλά και φαγητό θα βρεθούν σε μια κοινή παραλία.

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο Συμβούλιο του νησιού το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του πάρτι της Ένωσης θα αναλάβει ο δημοφιλής τραγουδιστής Jason Derulo, ο οποίος θα ψυχαγωγήσει τις ομάδες της Ελλάδας, της Ρουμανίας και της Τουρκίας.

Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου θα είναι ο σεφ που θα επιμεληθεί το μενού της βραδιάς στον Άγιο Δομίνικο, ενώ οι παίκτες όχι μόνο θα πλυθούν και θα καλλωπιστούν αλλά θα ζυγιστούν και on camera για να δούμε πόσα κιλά έχασαν.

Θα γίνει διαγωνισμός τραγουδιού με vocal coach τη Στεφανία Ρίζου με τον νικητή να παίρνει μεγάλο δώρο. Από αυτό εξαιρούνται φυσικά η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Τριαντάφυλλος και ο Ηλίας Μπογδάνος ως επαγγελματίες του είδους.

Το πάρτι θα έχει και λάμψη από Hollywood, καθώς ο παγκοσμίου φήμης τραγουδιστής Jason Derulo θα τραγουδήσει ζωντανά για τους παίκτες του Survivor!

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιανός στη ραδιοφωνική εκπομπή του Sfera 102,2 που συμμετέχει έκανε το πρωί έδωσε ορισμένες πληροφορίες για το πάρτι.

«Κάναμε δύο μέρες γύρισμα με τον Derullo. Έγινε μεγάλη παραγωγή. Στήθηκε ένα stage σε έναν λόφο. Έβραζε ο τόπος είχε 34-35 βαθμούς. Ξεκινήσαμε στις 5 το απόγευμα και τελειώσαμε τα ξημερώματα. Ο Jason Derulo ήρθε με τρία βανάκια γεμάτα χορεύτριες και τραγούδησε 1,5 ώρα στο σύνολο. Έπεσε το τρολάρισμα του αιώνα στο πάρτι. Χρησιμοποιούσαν ο ένας ατάκες του άλλου. Στον διαγωνισμό τραγουδιού κλάψαμε από τα γέλια. Δεν έλεγαν τραγούδια, έκαναν μπαλέτα».

Η συναυλία, μάλιστα, ήταν για όλα τα βαλκανικά Survivor, αφού παρευρέθηκαν και οι Τούρκοι παίκτες, αλλά και οι Ρουμάνοι. Εκείνο, όμως, που ταλανίζει τους θεατές είναι τι θα γίνει μετά την ένωση. Ο παρουσιαστής έδωσε την απάντηση αναφέροντας ότι δε θα είναι ο καθένας μόνος του, θα εξακολουθούν να υπάρχουν οι δύο ομάδες, απλώς θα μένουν στην ίδια παραλία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:03