search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 16:16
MENU CLOSE

Σιωπηλός Δρόμος: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο και μας καθήλωσε

29.03.2021 09:54
siopilos_dromos_new

Είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω από το σπίτι μου σε prive avant premiere, λόγω κορωνοϊού, με τον ειδικό κωδικό που μου δόθηκε από το Γραφείο Τύπου του MEGA, που διοργάνωσε την συγκεκριμένη προβολή της νέας δραματικής σειράς του Μεγάλου καναλιού.

Ο «Σιωπηλός Δρόμος» που υπογράφει το συγγραφικό δίδυμο των «Άγριων Μελισσών» Πέτρος Καλκόβαλης και Μελίνα Τσαμπάνη, δεν σε αφήνει «Σιωπηλό», αλλά «άφωνο», με την κινηματογραφική του ματιά, την ατμοσφαιρική του αισθητική και το εξαιρετικό καστ των ηθοποιών.

Ενώ εκείνο που σε καθηλώνει από την πρώτη στιγμή, είναι η συγκλονιστική του υπόθεση και η δράση που ξεκινά από τα πρώτα λεπτά, με την απαγωγή των 9 μικρών μαθητών.

Μια εξαιρετική δουλειά με πολύ ωραία φωτογραφία, αλλά και πρωτότυπη μουσική του μουσικοσυνθέτη Θοδωρή Ρέγκλη, που «έντυσε» μουσικά το τρέιλερ της ταινίας «Παράσιτα» των 4 Όσκαρ, μια παραγωγή που εύκολα θα μπορούσε να σταθεί και στο εξωτερικό και να την συμπεριλάβουν στην ταινιοθήκη τους μεγάλες πλατφόρμες, όπως το Netflix!

Μια νέα ελληνική σειρά μυθοπλασίας υψηλών προδιαγραφών από το MEGA, με σπουδαίες ερμηνείες των πρωταγωνιστών του, που σίγουρα θα καθηλώσει τους τηλεθεατές, θέτοντας παράλληλα πολύ υψηλά στάνταρ για τους ανταγωνιστές του.

Μέχρι την επίσημη πρεμιέρα στο MEGA, την Κυριακή 4 Απριλίου στις εννιά το βράδυ, διαβάστε την υπόθεση, μιας σειράς που αναμένεται να γίνει «ανυπόμονη» συνήθεια… καθώς θα περιμένετε με αγωνία το επόμενο επεισόδιο… όπως και γω…

«Ένα αναπάντεχο γεγονός έρχεται να ταράξει τη φαινομενικά ήρεμη ζωή μιας εύρωστης κοινωνίας. Ένα πρωινό, τα ίχνη ενός σχολικού λεωφορείου χάνονται ξαφνικά. Μέσα στο λεωφορείο βρίσκονται εννέα μαθητές του δημοτικού, παιδιά εύπορων και ισχυρών οικογενειών, μαζί με τον οδηγό και μια συνοδό. Οι αστυνομικές έρευνες κινούνται σε αχαρτογράφητα νερά και όλα δείχνουν πως έχουν να κάνουν με μία ομαδική απαγωγή.

Μια νεαρή δημοσιογράφος βρίσκεται αναπάντεχα στο επίκεντρο των γεγονότων, ενώ ένα παζλ υπόπτων σχηματίζεται και αποκαλύπτονται πάθη, μυστικά και ίντριγκες. Τα προσωπεία πέφτουν και οι κρυφές ζωές των πρωταγωνιστών βγαίνουν στο φως. Αντιμέτωποι με μια εφιαλτική πραγματικότητα, οι ήρωες αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν τους δικούς τους δαίμονες. Θα καταφέρουν να διαβούν τον «Σιωπηλό Δρόμο» για να φτάσουν στην αλήθεια, στην εξιλέωση και τελικά στη λύτρωση;»…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 16:15