search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 16:29
MENU CLOSE

Το Survivor έκανε πάρτι στην τηλεθέαση απέναντι στο YFSF

29.03.2021 14:06
survivor_YFSF_new

Το party της ένωσης είχε όλα τα συστατικά για να έχει επιτυχία, από πολύ φαγητό μέχρι και το φαντασμαγορικό σόου του Jason Derullo και όπως φαίνεται οι τηλεθεατές ήθελαν να δουν τους… survivors να περνάνε καλά και να διασκεδάζουν, αφού σάρωσε σε τηλεθέαση.

Οι παίκτες της Κόκκινης και της Μπλε ομάδας, έκαναν μπάνιο, φόρεσαν την καλή τους διάθεση, άφησαν στην άκρη τις διάφορες τους και γιόρτασαν μια ξεχωριστή μέρα καθώς πραγματοποιήθηκε το πάρτι της Ένωσης.

Πλύθηκαν, κουρεύτηκαν, ντύθηκαν ενώ τα πλάνα στις ντουζιέρες έκλεψαν την παράσταση.. Στο τέλος όλοι έμειναν έκπληκτοι όταν αντίκρισαν ο ένας τον άλλον, αφού ήταν αγνώριστοι.

Την ίδια στιγμή, απέναντι από το Survivor, σε ένα φαντασμαγορικό YFSF, οι καλλιτέχνες χάρισαν, ξεχωριστές εμφανίσεις που αξιολογήθηκαν από την κριτική επιτροπή, με νικητή τον Ησαΐα Ματιάμπα.

Όμως δεν ήταν αρκετό για να σταθεί απέναντι από το ριάλιτι επιβίωσης, στα νούμερα τηλεθέασης, καθώς το «Survivor 4» έκανε 39,5% στο δυναμικό κοινό και 36,7% στο γενικό σύνολο, ενώ αντίστοιχα το «Your Face Sounds Familiar – All Star» 14,9% στο δυναμικό κοινό και 16,9% στο γενικό σύνολο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 16:29