search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 20:16
MENU CLOSE

Φωτεινή Ντεμίρη για παρενοχλήσεις: «Θα τον έφτυνα! Ντροπή του» (Video)

31.03.2021 13:29
foteini-ntemiri-new

Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν η Φωτεινή Ντεμίρη, αποκαλύπτοντας -μεταξύ άλλων- τη δυσάρεστη εμπειρία που είχε βιώσει χρόνια πριν όταν υπέστη σεξουαλική παρενόχληση.

«Όταν ήμουν φοιτήτρια, ήθελα να μαζέψω κάποια λεφτά, να πάω ένα ταξίδι στο εξωτερικό χωρίς να το ξέρουν οι δικοί μου και ήθελα να συμπληρώσω κάποια χρήματα. Ψάχνοντας να βρω ευκαιριακή δουλειά, έπεσα σε πολλές περιπτώσεις.

Σε μία από αυτές, υποτίθεται για βοηθός γραμματέα, ο άνθρωπος αυτός μου την έπεσε πολύ άσχημα σε έναν χώρο απομονωμένο. Έτρεμα σαν το ψάρι. Ήταν την πρώτη μέρα που με προσέλαβε.

Έμεινα όλη τη μέρα μαζί του και αργά το βράδυ που είχε σουρουπώσει, σε ένα απομονωμένο μέρος, μου την έπεσε. Άρχισα να λέω ότι σπουδάζω νομική και η συγκάτοικός μου ξέρει που βρίσκομαι, για να τον κάνω να φοβηθεί. Ήταν μια οδυνηρή εμπειρία, δεν είχα ξαναζήσει κάτι τέτοιο, ήμουν πολύ προστατευμένη στο σπίτι μου.

Έφυγα, το είπα στη συγκάτοικό μου όταν γύρισα στο σπίτι και μετά δεν το ξανασυζήτησα. Με είχε ταράξει πάρα πολύ και δεν μπορούσα να μιλήσω γι’ αυτό στην αρχή», είπε ενώ αναφέρθηκε και στις καταγγελίες για βία και παρενόχληση στον χώρο του θεάτρου που κατατίθενται το τελευταίο διάστημα.

«Αυτά που έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα με έχουν σοκάρει. Δεν ήξερα το μέγεθος. Είχα ακούσει φευγαλέα κάποια πράγματα, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι συνέβαιναν όλα αυτά. Μου ήταν αδιανόητο! Έχω μείνει άφωνη! Έχω σοκαριστεί» είπε χαρακτηριστικά, ενώ ερωτηθείσα τι θα έλεγε αν ερχόταν πρόσωπο με πρόσωπο με κάποιον από όσους έχουν καταγγελθεί απάντησε:

«Θα του έλεγα ντροπή του! Θα τον έφτυνα! Θα απέστρεφα τον πρόσωπό μου! Τι να πεις σε ένα τέτοιο άνθρωπο»; τόνισε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 20:15