search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:10
MENU CLOSE

Πήγε να μπει στο αυτοκίνητο του και μέσα βρίσκονταν 15.000 άγριες μέλισσες (Photos)

01.04.2021 17:18
melisses-new

Η περιπέτεια που έζησε ένας άνδρας σε πάρκινγκ στο Νέο Μεξικό καλύτερα να μην τύχει σε κανέναν. Ο άνδρας είχε παρκάρει σε χώρο στάθμευσης σούπερ μάρκετ και μπήκε στο κατάστημα να κάνει τα ψώνια του.


Στην επιστροφή φορτωμένος με τις σακούλες, ακούμπησε μια κάτω και έβγαλε τα κλειδιά του αυτοκινήτου από την τσέπη του για να ανοίξει την πόρτα. Και μαζί με την πόρτα «άνοιξε και την πόρτα της κολάσεως».
Δεν πρόσεξε όμως ότι μέσα από το παράθυρο του αυτοκινήτου οι μέλισσες είχαν κατασκευάσει ένα μεγάλο μελίσσι και πετούσαν μέσα στο όχημα. Ο άνθρωπος άρχισε να δέχεται τσιμπήματα σε κάθε σημείο του σώματος του αφού οι κινήσεις του για να ανοίξει την πόρτα, είχαν εξαγριώσει το σμάρι.

Παράτησε σακούλες και ψώνια και άρχισε να τρέχει για να σωθεί. Για καλή του τύχη εκείνη την ώρα έμπαινε στο αυτοκίνητο του ένας πυροσβέστης που είχε ρεπό και είχε πάει να ψωνίσει και τηλεφώνησε αμέσως στον πυροσβεστικό σταθμό του.


Ο προιστάμενος του σώματος εξήγησε: «Αφού έκλεισαν αμέσως το σημείο για την ασφάλεια των υπολοίπων πελατών, οι πυροσβέστες ζήτησαν τη βοήθεια του συναδέλφου τους, Τζέσε Τζόνσον, ο οποίος στον ελεύθερο χρόνο του είναι μελισσοκόμος»


Και συνέχισε: «Τζόνσον έφτασε με τον κατάλληλο εξοπλισμό και τα απαραίτητα εργαλεία, καταφέρνοντας επιτυχώς να απομακρύνει τις μέλισσες από το αυτοκίνητο και να τις οδηγήσει σε καλύτερη τοποθεσία». Όλη αυτή η διαδικασία απομάκρυνσης των μελισσών διήρκησε περισσότερες από 2 ώρες.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες ενώ αμέσως μετά με χίλιες προφυλάξεις πήγε το αυτοκίνητο για καθαρισμό μέσα – έξω.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:09