search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 06:46
MENU CLOSE

Έσπασε κάθε ρεκόρ στο αλκοτέστ – Είχε πιει τόσο πολύ που το μηχάνημα χάλασε

02.04.2021 17:11
methismenosodigos-new

Το μηχάνημα του αλκοτέστ στη Βρετανία έχει βαθμίδες μέχρι το 220. Το ρεκόρ μεθυσιού το κατείχε ένας άνθρωπος που του έγινε και βρέθηκε στο 180. Τώρα όλα αυτά όμως είναι παρελθόν. Ένας Ιρλανδός ξεπέρασε κάθε μέτρηση.


Φύσηξε και το μηχάνημα έγραψε κατευθείαν 220 και θα συνέχιζε να γράφει εάν υπήρχε μεγαλύτερη διαβάθμιση. Όλα ξεκίνησαν όταν ένα ξημέρωμα πριν τρία βράδια ένα μπλόκο της αστυνομίας στο Τόμπερμορ είδε να έρχεται κατά πάνω του ένα αυτοκίνητο το οποίο έκανε «οχτάρια» στο δρόμο. Πήγαινε δεξιά και αριστερά, μέχρι που έπεσε επάνω σε έναν φράχτη και μπήκε στον κήπο ενός σπιτιου.


Αμέσως το σταμάτησαν και ζήτησαν από τον οδηγό του να βγει έξω και να φυσήξει στο μηχάνημα. Με το που φύσηξε το μηχάνημα «διαλύθηκε». Πήγε στο 220. Κάτι που σημαίνει ότι στο αίμα του άνδρα το αλκοόλ που κυκλοφορούσε ήταν πενταπλάσιο.


Η Διεύθυνση της Αστυνομίας περιέγραψε το περιστατικό στο Facebook, χαρακτηρίζοντάς τον «οδηγό – φίδι» ως «επίδοξο δολοφόνο»: «Σε μία πραγματικά αυξημένη αίσθηση θυμού, σήμερα καταγράψαμε ένα από τα πιο υψηλά ρεκόρ σε αλκοτέστ οδηγού, σε ολόκληρη τη Μεγάλη Βρετανία. Ο μετρητής δεν μπορούσε να καταγράψει την ποσότητα αλκοόλ όταν έγινε το πρώτο τεστ, καθώς ήταν πολύ υψηλή (το μέγιστο είναι 220) και όταν υπεβλήθη σε νέο τεστ όταν οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, φύσηξε «180». Το όριο είναι «35».

Και η ανακοίνωση συνεχίζει: «Το πλήρωμα των αστυνομικών έπιασε τον «επίδοξο δολοφόνο» στον δρόμο Τόμπερμορ, να κινείται σαν… φίδι και να σταματάει στον κήπο ένα αθώου ανθρώπου. Είναι θαύμα που δεν καλέσαμε στο σπίτι κάποιου αθώου ανθρώπου για να δώσουμε κάποιο μήνυμα θανάτου για αγαπημένο του πρόσωπο, που κτυπήθηκε και σκοτώθηκε».


Όπως ανέφεραν οι αστυνομικοί, η επιβάτης που δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον εαυτό της να μην γελάει, λες και ήταν όλο αυτό ένα μεγάλο αστείο, αναρωτιόνταν μόνο πως θα επέστρεφε στο σπίτι της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58