search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 02:42
MENU CLOSE

Επιμένει ο Πολάκης για δωσίλογους και Κολοκοτρώνηδες

06.04.2021 11:14
polakis_pavlos_new

Μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας στην συνέντευξή του στο Kontra Channel να διαφώνησε με τις απόψεις του Παύλου Πολάκη για το ότι η ΝΔ είναι η «παράταξη των δωσιλόγων και των μαυραγοριτών» και ότι ο Κολοκοτρώνης και ο Μακρυγιάννης ήταν ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο ο βουλευτής Χανίων επανήλθε χθες το βράδυ μετά τη συνέντευξη επιμένοντας στα όσα έχει πει.  

Σε ανάρτησή του στο fb αναφέρει:

«Να το ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ για να τελειώνουμε με τις «παρανοήσεις»:

Η ιστορία της Ελλάδας μετά την απελευθέρωση από τους Τούρκους είναι η ιστορία της πάλης δυο παρατάξεων.

Της προοδευτικής δημοκρατικής αριστερής που εξέφραζε την κοινωνική πλειοψηφία ΚΑΙ της συντηρητικής, δεξιάς και ακροδεξιάς  που εξέφραζε την εκάστοτε μειοψηφία των εκμεταλλευτών και της ολιγαρχίας.

Η πρώτη είχε Κολοκοτρώνηδες, Μακρυγιάννηδες ,αγωνιστές  της εθνικής ανεξαρτησίας και των εργατικών δικαιωμάτων, Βελουχιώτηδες, 114, Πολυτεχνείο, Αλλαγή.

Η δεύτερη φτιάχτηκε από τους κοτζαμπάσηδες τους Τουρκοκρατίας και σε αυτήν βρήκαν καταφύγιο, από μαυραγορίτες και δοσιλογους μέχρι  υπόκοσμο των Γκοτζαμάνηδων  και χουντικούς!!

Τέλεια και παύλα!

Η ιστορία γράφει και δεν ξεγράφει!».

Δείτε την σχετική ανάρτηση του βουλευτή Χανίων:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50