search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 09:19
MENU CLOSE

Κέιτ Χάντσον: Ανέβασε φωτογραφίες με μαγιό και… έριξε το Instagram (Photos)

12.04.2021 20:45
hudson_new

Η Κέιτ Χάντσον κατά καιρούς δημοσιεύει φωτογραφίες της με μαγιό και σχεδόν πάντα καταφέρνει να προκαλεί… πανικό στο Instagram.

H 41χρονη ηθοποιός, κόρη της επίσης ηθοποιού Γκόλντι Χόουν και υποψήφια για Όσκαρ για την ταινία «Almost famous», γυμνάζεται τακτικά και οι φωτογραφίες της δεν κάνουν τίποτα… για να το κρύψουν.

Αντιθέτως, όπως φαίνεται και στις τελευταίες φωτογραφίες που ανέβασει στο Instagram, γλουτοί και κοιλιακοί είναι σε εξαιρετική φόρμα και, παρότι γέννησε τρία παιδιά, χάρη στην σκληρή γυμναστική και το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί, «το δέρμα μου ξαναενώθηκε με τους μύες μου».

Λόγω πανδημίας, πλέον γυμνάζεται στο σπίτι της, ωστόσο, αυτό δεν την έκανε να ρίξει ρυθμούς, αντιθέτως, όπως η ίδια δηλώνει η καλή φυσική κατάσταση και υγεία βρίσκεται στην κορυφή των προτεραιοτήτων της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 09:18