search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:07
MENU CLOSE

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Ο Δήμος Βερύκιος μου ασκούσε bullying» (Video)

14.04.2021 12:40
verikios-xatzivasileioy-new

Μπούλιγνκ από τον Δήμο Βερύκιο ισχυρίζεται ότι υπέστη η Βίκυ Χατζηβασιλείου την περίοδο που εκείνος ήταν αντιπρόεδρος του Alpha.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Hello», η παρουσιάστρια υποστήριξε ότι πολλές φορές τη σχολίαζε αρνητικά, παρά το γεγονός ότι η ίδια δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα.

«Aπαντούσα με τη δουλειά, τη στάση ζωής και την αξιοπρέπειά μου»

«Σχολίαζε με πολύ αρνητικό τρόπο κομμάτια της προσωπικής μου ζωής για τα οποία ποτέ δεν έχω δώσει δικαίωμα, δεν επικοινώνησα ποτέ μαζί του, δεν είχε νόημα.

Τι να του πω; Πραγματικά, τότε, ένιωθα τελείως ανυπεράσπιστη και κανείς από το κανάλι δεν είχε πει κουβέντα. Όταν δεν μπορούμε να απαλύνουμε κάτι, απλώς το προσπερνάμε.

Έτσι, απαντούσα με τη δουλειά, τη στάση ζωής και την αξιοπρέπειά μου. Δε χτυπούσα πόρτες ούτε σήκωνα τηλέφωνα. Είχαν αλλάξει εκατό φορές την ώρα μετάδοσης της εκπομπής μου και ποτέ δεν πήρα τηλέφωνο να διαμαρτυρηθώ» ανέφερε μεταξύ άλλων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:05