search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 08:45
MENU CLOSE

Οι Έλληνες του Ντουμπάι στο Tik Talk με τον Αντώνη Σρόιτερ

15.04.2021 09:30
SROITER_NEW

Ντουμπάι, το ψαροχώρι που έγινε πηγή πετρελαίου… η πόλη που από την απόλυτη φτώχεια μεταμορφώθηκε στον απόλυτο οικονομικό προορισμό!

Το «Tik Talk» κι ο Αντώνης Σρόιτερ ταξίδεψαν στο εμιράτο της πολυτέλειας για να συναντήσουν τους Έλληνες που ζουν κι εργάζονται εκεί.

Τι τους οδήγησε στο να πάρουν την μεγάλη απόφαση; Πόσο εύκολη είναι η προσαρμογή σε μία μουσουλμανική χώρα; Ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα στην Ελλάδα και το Ντουμπάι; Πόσο ευχαριστημένοι είναι από την επαγγελματική τους πορεία σε μία από τις πλουσιότερες πόλεις του κόσμου; Θα προέτρεπαν κι άλλους Έλληνες να μεταναστεύσουν εκεί; Οι ίδιοι επιθυμούν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους;

Αρχιτέκτονες, γιατροί, μηχανικοί, επιχειρηματίες… Εργαζόμενοι σε πολλούς και διαφορετικούς κλάδους… Έλληνες που μετανάστευσαν για ένα καλύτερο οικονομικό αύριο…

Την Πέμπτη, 15 Απριλίου, στη 01:00 Tik Talk με τον Αντώνη Σρόιτερ.

Θα συζητηθεί πολύ!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 08:44