search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:02
MENU CLOSE

GNTM: Το παρασκήνιο για την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά και το σχόλιο Καράβα (Videos)

18.04.2021 12:50
gntm

Έκπληξη προκάλεσε η ανακοίνωση του Star για την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το GNTM.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» του Open, το κανάλι επιθυμούσε να μείνει ως έχει η ομάδα των κριτών, εκτός αν κάποιος εξ αυτών «επιθυμούσε να μην είναι σε γυρίσματα για τέταρτο συνεχόμενο καλοκαίρι, αλλά να κάνει διακοπές με την οικογένειά του».

Κατά πως φαίνεται, η απόφαση ήταν της ίδιας της Βίκυς Καγιά που φαίνεται πως προτίμησε να παρουσιάσει τον χορευτικό διαγωνισμό Dancing With The Stars, με τη σύμφωνη γνώμη του σταθμού.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί το πρόσωπο που θα διαδεχτεί τη Βίκυ Καγιά στο GNTM, καθώς στο κανάλι αναζητούν πρόσωπο με τηλεοπτική εμπειρία που να γνωρίζει καλά και τον χώρο του modeling. Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε από την εκπομπή του Open, το πρόσωπό αυτό δεν θα είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Το κανάλι φαίνεται πως αναζητά μια καινούρια λύση.

Μιλώντας στην ίδια εκπομπή ο Γιώργος Καράβας δήλωσε πως δεν γνώριζε για την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από την ανακοίνωση του Star και πως το έμαθε λίγο πριν βγει το δελτίο Τύπου του καναλιού. Σημείωσε πως θα του λείψει και προανήγγειλε πως «έρχονται ωραία και καινούρια πράγματα» στο νέο κύκλο του ριάλιτι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:02