search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 00:38
MENU CLOSE

Η αποκάλυψη της Μπαλανίκα για τον ρόλο της «Σάσας» (Video)

24.04.2021 17:56
balanika

Για την πορεία της στην υποκριτική, αλλά και τον ρόλο της «Σάσας» στην αξέχαστη σειρά Dolce Vita μίλησε η Κατιάνα Μπαλανίκα στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» του Alpha.

H δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε μάλιστα και την αρχική ιδέα που είχε ο Ρήγας γύρω από το σενάριο, αλλά και την παρέμβασή της που ανέτρεψε την υπόθεση της σειράς και τη σχέση του Αντώνη και της Χριστίνας.

«Έπαιξα τον ρόλο σαν άντρας. Καμιά γυναίκα δεν θα έλεγε “3 η ώρα σχολάει η οικοδομή”. Έβαλα στον νου μου έναν άντρα. Είπα θα είναι πάντα ντυμένη κλασάτη, δεν θα έχει ποτέ γκόμενο. Κάποια στιγμή ο Ρήγας ήθελε να με βάλει να κάνω κάτι με τον “Αντώνη”. Του είπα ότι αν γίνει αυτό θα τελειώσει το σήριαλ. Με έβαλε μια μικρή σκηνή για δείγμα και τελείωσε. Του είπα ότι αν θες να την τελειώσεις κάνε το, αλλά θα φύγει. Η “Σάσα” μπορεί να ήταν ότι ήταν, αλλά αυτό δεν θα το έκανε στη φίλη της», ανέφερε χαρακτηριστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 00:37