search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 11:12
MENU CLOSE

Γιώργος Κοψιδάς: Δεν είναι εμπόρευμα, είναι ένα μωρό 2 μηνών με συναισθήματα (Photo)

25.04.2021 13:18
kopsidas

O ηθοποιός Γιώργος Κοψίδας έγινε ευρύτερα γνωστός από τη σειρά «Μίλα μου Βρώμικα» της Μυρτώς Κοντοβά, παρότι έχει λάβει μέρος σε πολλές και πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές. Οι περισσότεροι ωστόσο τον γνώρισαν μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Ο ηθοποιός, που το 2019, είχε μιλήσει για την απόφασή του να γίνει Vegan, σχολίασε -όπως είναι αναμενόμενο- το πασχαλινό έθιμο του σουβλίσματος του αρνιού.

“Όχι δεν είναι απλά ένα νούμερο… είναι ένα μωρό 2 μηνών. Είναι μια ψυχούλα που θέλει να ζήσει, να παίξει, να χαρεί! Έχει οικογένεια, έχει φίλους, έχει συναισθήματα! Δεν είναι πράγμα, δεν είναι εμπόρευμα! Όχι δεν είναι απλά ένα νούμερο! Καλή Ανάσταση ενσυναίσθησης και ανάταση ψυχής σε όλους μας! #veganfortheanimals #govegan #loveanimals #empathy #compasion #love #animalsliberation #kopsidasvegan”

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 11:12