search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 01:39
MENU CLOSE

Αλέξης Τσίπρας: Η αίσθηση της ανεμελιάς το βασικό χαρακτηριστικό του Μητσοτάκη

28.04.2021 09:26
tsipras_papadakis_new

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης ο Αλέξης Τσίπρας στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη.

Ο Αλέξης Τσίπρας αποδόμησε τα μέτρα της κυβέρνησης για την πανδημία λέγοντας πως η ίδια αποφασίζει ενώ σχετικά με το ακαταδίωκτο ο πρώην Πρωθυπουργός είπε ότι «η κυβέρνηση θέλει να καλύψει δικά της πολιτικά στελέχη».

Όπως είπε ο κ. Τσίπρας άνοιξε τα σύνορα στους τουρίστες πέρυσι το καλοκαίρι και «θέρισε» εκατοντάδες χιλιάδες κρούσματα. Η αίσθηση της ανεμελιάς ήταν το βασικό χαρακτηριστικό του Κυριάκου Μητσοτάκη, είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε ακόμη ότι «Η λογική του lockdown είναι το εύκολο. Εμείς έχουμε από το Νοέμβριο και μετά τα πάντα κλειστά. Εχουμε τα σχολεία κλειστά, την εστίαση κλειστή. Δεν υπάρχει σε άλλη χώρα αυτό. Γιατί να στείλω sms για να βγάλω τον σκύλο μου βόλτα;» είπε και πρόσθεσε πως υπάρχει «λογική επιτήρησης και αυταρχισμού χωρίς να υπάρχει κανένα αποτέλεσμα».

Ερωτηθείς γιατί δεν συμμετέχει σε κάποια καμπάνια είπε: «Πρωτος δεν εμβολιάστηκα; Εχουμε κάνει και συνεχίζουμε να το κάνουμε».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 01:07