search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 21:09
MENU CLOSE

Νίκος Μουτσινάς: Πότε επιστρέφει η εκπομπή του στον ΣΚΑΪ

30.04.2021 09:49
Μουτσινάς: Όποιος δεν μπορεί να βλέπει την εκπομπή και να μην βρίζει μετά, να μην τη δει (Video) - Media

Πολλές είναι οι παρουσιάστριες και οι παρουσιαστές που σίγουρα θα ζήλευαν το συμβόλαιο του Νίκου Μουτσινά με τον ΣΚΑΪ που θυμίζει σε πολλά αυτό της Ελένης Μενεγάκη.

Κι αυτό γιατί τόσο ο Νίκος όσο και η Ελένη έχουν προβλέψει τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα και τα έχουν υπογράψει με αποτέλεσμα το εκάστοτε κανάλι να μην μπορεί να φέρει την παραμικρή αντίρρηση.

Γιατί σίγουρα δεν είναι ευχαριστημένος ο ΣΚΑΪ όταν ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του δεν κάνει εκπομπή για περισσότερες από 15 μέρες για να ξεκουραστεί και να απολαύσει τις διακοπές του Πάσχα αλλά πώς να κάνει διαφορετικά από τη στιγμή που ο παρουσιαστής της εκπομπής Καλό Μεσημέρακι έχει συμπεριλάβει τα παραπάνω αλλά και άλλα στο συμβόλαιό του με το κανάλι του Φαλήρου.

Ετσι σύμφωνα με το tinamess, ο γνωστός παρουσιαστής που πολύ πρόσφατα απήχε και πάλι λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού θα βγει ξανά στον αέρα όχι την Τρίτη του Πάσχα που θα περίμενε κανείς αλλά την Τετάρτη 5 Μαίου καθώς η Τρίτη 4 του μήνα θεωρείται αργία καθώς μεταφέρεται η αργία της Πρωτομαγιάς. Και επειδή ο Νίκος Μουτσινάς ακολουθεί το πρόγραμμα των σχολείων τρόπον τινά, οι αργίες του ανήκουν όλες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 21:08